Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
jsem tu nová, tak zatím prohlížím diskuse a sosám užitečné informace
Potřebovala bych se poradit o věci, ke které jsem žádnou debatu nenašla.. V červnu děláme s přítelem bc. státnice, na začátku července budeme mít promoci. Jako dárek za ni jsem si vybrala krásný prstýnek z netu (doufám, že by třeba mohl být zásnubní, jsme spolu přes čtyři roky), takže musím někdy skočit do zlatnictví a vykoumat, jakou velikost objednat, aby seděla
Prsten bude objednávat přítel. Ale k jádru pudla. Máte zkušenosti se šperky, prstýnky objednávanými z internetu? Byly stejně tak krásné, došly v pořádku? Mám trochu strach, aby byl prstýnek stejný jako na obrázku a hlavně aby nepřišel třeba s defektem. ![]()
Já bych se třeba trochu bála velikosti…když jsem před týdnem zkoušela snubní prsten, tak jsem pokaždé měla jinou velikost…jednou 52, pak 51…obrázky zkresluji, tak nevím nevím. Ono i záleží jak moc důležitý je ten prsten pro tebe, zda sneseš zklamání, že nesedí atd. Třeba bych se nebála objednat z netu prsten jen proto že se mi líbí a nestojí majlant.
Mně přítel objednával zásnubní prsten z Anglie a všechno proběhlo v naprostém pořádku, prsten je nádherný. Určitě to záleží na tom, odkud chceš objednávat - šla bych jen do prověřených obchodů s pozitivními recenzemi.
@je-lucie já si takhle málem naběhla.. naštěstí jsem to stopla včas.. jinak bojuju pokaždé s velikostí, když půjdu do zlatnictví 3×, tak budu mít 3× jinou velikost ![]()
Mně právě většinou ve zlatnictvích přijdou prstýnky takový tuctový, na jedno brdo. Tenhle je moc hezkej a stojí tisícovku, což mi přijde úměrný naší situaci (máme od října domek, přítel to táhne sám, já mám místo až od září, sháním brigádu, abych pomohla). Zase si říkám, že když si vyzkouším velikost předem ve zlatnictví, snad by měl sedět..
Pokud ti nebude sedět či cokoliv jiného, tak do 14 dní můžeš vrátit.
@jenny.fields Jen bych pak asi byla trochu zklamaná, že jsem si ho sama vybrala, je krásnej, ověřila jsem si velikost a přesto to není ok. Jsem na tyhle věci cíťa ![]()
Tak to jsem moc ráda, že máte převážně dobrou zkušenost
Nebudu se bát a zbytečně plašit, zjistím velikost, zadám příteli a budu se těšit ![]()
S prstýnkem konkrétně zkušenost nemám, ale nechávala jsem si čistě přes internet vyrábět přívěsek, došel v pořádku, krásnej, bez kazu, přesně podle návrhu. Bylo mi řečeno, že kdyby byl nějaký problém, mám poslat zpět a neprodleně mi to opraví, takže věřím, že by to podobně fungovalo i u prstýnku, pokud by šlo třeba o velikost(výměnu) atp…ale je to zkušenost s jedním zlatnictvím, nevím, jak by to bylo jinde (konkrétně šlo o šperky Veneo-můžu naprosto doporučit
).
@VanillaVanilla Mám pocit, že Veneo prodávají i na fleru, mají opravdu hezké kousky ![]()
@je-lucie Přesně tak, prodávají.
Maj úžasný věci, kdybych mohla, vykoupila bych to všechno…
Tak nějak doufám, že pokud u nás někdy dojde na zásnubní prstýnek, bude odtamtud. ![]()
@VanillaVanilla Tak koukám, že tam mají i ten „můj“..se safírem..safra, co teď, nebudu vědět, který vybrat
http://www.veneo.cz/…zirkony-1505 Je dražší, ale zase to není iolit, ale safír..no tak fakt nevím
![]()