Průběh stimulace - co (ne)dělat?

133
26.10.16 22:12

průběh stimulace - co (ne)dělat

Ahojjky vsem,
podstupuji svoji první stimulaci a rojí se mi v hlave spousta otázek…

Největší můj strašák je OHSS, vyčetla jsem, ze prevence může být velké množství tekutin a bílkovin. Snažím se to dodržovat, oproti obvyklých 2litru piju 3,5 a furt sedím na WC :oops: Jim hodně masa, syry, tvaroh..
Víte někdo, proč se toto ma dělat, jakto, že to může pomoci nedostat OHSS?

K tomu už 3mes. užívám listovku a přidala jsem hořčík.

Dnes jsem 4. den stimulace, začala jsem s MS nepociťuji žádné nevolnosti, únavu..jen začínám cítit podbrisek, je to normální tak brzo? Kdy začínají hormony působit, tak abych to na sobě poznala? A jak dlouho si je ještě budu píchat? Budu mít ještě nějaké obtíže krom toho pobolivajiciho bříška?

Děkuji vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68961
26.10.16 23:24

Co delat? Pokusit se hodit do klidu ;) S OHSS neporadim, to mi nikdy nehrozilo, byt tebou udavane veci se pro zmirneni uvadeji, nakolik to zabere, nevim, ale predem bych se toho nedesila.
Jak brzo lze citit podbrisek - nekdy druhy den, nekdy vubec a neni to zas az tolik zavisle na mnozstvi folikulu.
Kdy to na sobe poznas - tezko rict, nekdo citlivy po par dnech, nekdo mene treba nikdy. A muze se to lisit cyklus od cyklu.
Nevolnosti jsem nemela nikdy, unavena jsem nekdy byla tak den-dva pred punkci, ale nekdo treba je hodne a driv.
Jak dlouho si budes pichat, urci doktori dle toho, jak se to bude vyvijet, obvykle je cokoliv mezi 7-14 dny.
Jestli budes mit nejake obtize - tezko rict, nekdo ma cokoliv od bolesti cehokoliv a psychicke vykyvy od euforie po deprese, s nekym to neudela vubec nic.

Shrnuto - nech to plynout a uvidis. Kazda jsme jina a kazdy cyklus taky muze byt jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.16 00:16

OHSS podle me hrozi u tech, co maji polycysticke vajecniky, od zacatku se zacne tvorit moc vajicek. Hlavne se moc nesleduj, nebo to tim stresem pokazis…

• Citovat
  • Upravit
5993
27.10.16 08:09

Nemam pco a ohhs 1. stupne jsem měla při obou ivf.Da se to však přežít. Stimulace je super oproti cekani na test. Pri stimulaci, se furt neco deje, kazdy den pichas, porad kontroly, opu, pak cekani na embrya, vklad, mrazeni a pak uz jen cekas a cekas :) moc ti drzim palce atje vse o. k. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí