Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jeste nechodim co hodinu to ne, od vcera je to lepsi bez hlenu a hustsi ale kdyz uz jdu zejména nejakoi dobu krátce po jidle tak krece v brise a je to porad prujem
Treba to nic nebude ale ja mela takovy divny prujem, no sla jsem na kontrolu a tam ze mam spatny prutoky a sla jsem hned na cisare (34+2tt)
Nečetla jsem celou diskuzi ale já měla v těhotenství průjem z hořčíku který mi mudr předepsala kvůli tvrdnutí břicha
Ahoj prosím anonym zdrav stav. Zkusim to popsat strucne. Predevcirem vecer jsem zacala mit prujem nic desnyho, cely tehu mam ridsi stolici, pak v noci jeste 2× a to uz nebylo pekny,vodovy.Tak jsem rano koupila smectu 1sacek rano, odpo, vecer. VCERA jen piškoty, banan, colu, mrkev a na obed teda rizoto(bylo mi zle z hladu),v noci na dnes nic. Dneska uz jen rano smecta, cola, ale obed jsem. neodolala rajske s. knedlikem, rano rohlik, ted vecer houska a na pakeni zahy mliko(ted vim ze mliko asi blbost)mala kope cely den i vcera dost. Jinak mi nic asi neji obcas boleni bricha a pak jdu na zachod ale myslim ze tvrdnuti to neni. kdybych nebyla tehu jeste bych pockala ale radeji jdu rano k obvodni at mi veme stery(byl tam i.hlen vcera a po utreni trocha krve)'…myslite ze mam zajit i nekam na gyndu? muj dr je jen po a stredy a prohlidka planovana na 18.9.Spis to prisuzuju necemu spatnemu snezemu, ale vydesily me diskuze prujem -zacal porod-konec