Průjem v 27. týdnu těhotenství

Anonymní
6.9.17 22:25

Prujem 27tt

Ahoj prosím anonym zdrav stav. Zkusim to popsat strucne. Predevcirem vecer jsem zacala mit prujem nic desnyho, cely tehu mam ridsi stolici, pak v noci jeste 2× a to uz nebylo pekny,vodovy.Tak jsem rano koupila smectu 1sacek rano, odpo, vecer. VCERA jen piškoty, banan, colu, mrkev a na obed teda rizoto(bylo mi zle z hladu),v noci na dnes nic. Dneska uz jen rano smecta, cola, ale obed jsem. neodolala rajske s. knedlikem, rano rohlik, ted vecer houska a na pakeni zahy mliko(ted vim ze mliko asi blbost)mala kope cely den i vcera dost. Jinak mi nic asi neji obcas boleni bricha a pak jdu na zachod ale myslim ze tvrdnuti to neni. kdybych nebyla tehu jeste bych pockala ale radeji jdu rano k obvodni at mi veme stery(byl tam i.hlen vcera a po utreni trocha krve)'…myslite ze mam zajit i nekam na gyndu? muj dr je jen po a stredy a prohlidka planovana na 18.9.Spis to prisuzuju necemu spatnemu snezemu, ale vydesily me diskuze prujem -zacal porod-konec :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.9.17 22:33

Jeste nechodim co hodinu to ne, od vcera je to lepsi bez hlenu a hustsi ale kdyz uz jdu zejména nejakoi dobu krátce po jidle tak krece v brise a je to porad prujem

• Citovat
  • Upravit
35
6.9.17 23:23

Treba to nic nebude ale ja mela takovy divny prujem, no sla jsem na kontrolu a tam ze mam spatny prutoky a sla jsem hned na cisare (34+2tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
7.9.17 02:31

Nečetla jsem celou diskuzi ale já měla v těhotenství průjem z hořčíku který mi mudr předepsala kvůli tvrdnutí břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.17 04:32

Ja hořčík neberu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat