Průjem - střevní viroza a homeopatika

27.4.13 19:13

Prujem - strevni viroza

Ahoj. Nase mala ma strevni virozu a zajimalo by mne, zda bych mohla zkusit nejaka homeopatika. Od stredy ji poboliva bricho a ma prujem. Tak 5krat za den leti na WC. Ted uz toho moc ven nejde, protoze je jen na suchych rohlikach a sucharech, ale brisko boli casto a na WC taky stale chodi. Navic ma vysoke horecky, vzdy se vysplhaji na 39.5, srazim sirupem, klesne to a po par hodinach zase. Neni ji ani zima ani horko, je klidna, boli ji cele telo, hlavne nohy. Kdyz ta horecka vystoupa nad 39 je samozrejme cela zhava, trochu blouzni, vubec se nepoti, zizen ma, ale ne moc, pije po douscich. Nejaky napad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
27.4.13 19:18

No napadá mě asi doktor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.4.13 19:20

Jo a ještě mě napadá, náš malej když má teplotu a dávám sirup, tak se taky vždycky po*ere, prohání ho jak Nurofen, tak Panadol. Tak jestli to třeba ještě nezhoršuje ten sirup..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.4.13 19:21

LENI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.4.13 19:22

Ty jsi zpět? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.13 19:30
@lyrica píše:
No napadá mě asi doktor :nevim:

Diky za radu :roll:, tam uz jsme byli. Krome leku na srazeni teploty nam nic nerekl. Proto me zajimaji ty homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
27.4.13 19:34

@slunicko-sedmitecne A co probiotika? Třeba Enterol pomáhá docela dobře, zkoušela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12891
27.4.13 19:39

U nás to teď taky proběhlo - u všech. Kromě léků na horečku jsem dávala Smectu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.13 19:42
@Z.jev píše:
@slunicko-sedmitecne A co probiotika? Třeba Enterol pomáhá docela dobře, zkoušela jsi?

Jo, jo, probiotika davam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.13 19:49

Pokud to trva tak dlouho a nezlepsuje se, tak asi i nejakou strevni desinfekci, ale nevim, co je vhodne pro deti. Vetsinou to byva narazove a priznaky rychle odeznivaji a zustane maximalne ten prujem, pokud stale boli brisko a je takto vysoka horecka, tak asi tam radi nejaka brebera.
Jinak nohy mohou bolet i z horecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.13 19:53

Holky, jste moc hodne, al ja tohle vsechno vim. Zamerne jsem davala toto tema do HOMEOPATIE, to je jedine, co me zajimalo. Ale diky i tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
30.4.13 23:14

@slunicko-sedmitecne
Ahoj Sluníčko, škoda, že jsem nenakoukla :?
Ano, homeopatika se dají použít, zabírají rychleji než klasické léky. Pokud se podaří trefit lék samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.10.22 08:28

Našla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie