Průměr na zdravotku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
průměr na zdravotku
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat ohledně zdravotní školy, nevíte někdo do jakého průměru tam berou?? A jsou tam přijímačky??
Děkuji všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Každá škola to má jinak. Myslím ještě předloni něke brali i do průměru 2.0 bez příjmacích zkoušek, ty byly jen v případě, že by se přihlásilo moc lidí. Příjmcí zkoušky myslím jen Čj a biologie. Doporučuji kouknout přímo na webové stránky dané školy, většinou to tam mají napsané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fíková píše:
Myslím, že na každé škole to bude jinak.
No zapoměla jsem napsat, že škola v Táboře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daduka píše:
Každá škola to má jinak. Myslím ještě předloni něke brali i do průměru 2.0 bez příjmacích zkoušek, ty byly jen v případě, že by se přihlásilo moc lidí. Příjmcí zkoušky myslím jen Čj a biologie. Doporučuji kouknout přímo na webové stránky dané školy, většinou to tam mají napsané.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky asi záleží natom jestli je to obor zdravotní asistent nebo lyceum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedělaji se letos příjimačky jen průmět o je ubohé tohle co se s tím stalo po novelách ach jo
http://www.szs-tabor.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banánice píše:
Nedělaji se letos příjimačky jen průmět o je ubohé tohle co se s tím stalo po novelách ach jo
http://www.szs-tabor.cz/
Souhlasím, přesně to si vždycky říkáme s bývalými spolužačkami, když vzpomínáme, jaké jsme měly příjmačky my - čeština, biologie, chemie - a plno lidí se tenkrát nedostalo (dělala jsem příjmačky před 12-ti lety). A celkově to šlo do kopru, nás chodili učit lékaři na všechny důležité předměty (chirurgie, interna, neurologie ap.) a teď už tam ty předměty ani nejsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daduka
já v roce 1998 a jak říkáš hučení šrocení kdo na to neměl měl smůlu ale taky to ted tak vypadá už to nejsou sestry ale jen asistenti co uplatnění stejně nemají a musí si udělat dál školu celkem 7 let studovat no já teda nevím ale být mladá tak nato asi nejdu zlaté stare časy doktoři praxe prostě tehdy to mělo svoje
a je mě celkem smutno když to ted tak vidím jak to jde někam kam nechceme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banánice píše:
@Daduka
já v roce 1998 a jak říkáš hučení šrocení kdo na to neměl měl smůlu ale taky to ted tak vypadá už to nejsou sestry ale jen asistenti co uplatnění stejně nemají a musí si udělat dál školu celkem 7 let studovat no já teda nevím ale být mladá tak nato asi nejdu zlaté stare časy doktoři praxe prostě tehdy to mělo svoje
a je mě celkem smutno když to ted tak vidím jak to jde někam kam nechceme
Takže je to dnes těžké toto studovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elíšáček
no určitě ne tak jako v minulosti
berou bez přijimaček navíc jsi jen asistent---ne sestra bacha na to
jsi lepší ošetřovatelka aby jsi byla sestra musíš jít studovat dále a to na BC nebo na vyšší školu-ale tu se snad chystají taky rušit
a další věc asistenty skoro nikdo nechce proš taky všude jsou spíš sanitáři a pak sestry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banánice
Takže když udělám maturitu a vystuduji i VŠ nebo VOŠ tak budu sestra?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Táborská zdrávka má pověst dost těžké a přísné školy. Na jednu stranu je to dobře, je to plus pro onu konkrétní školu.
Jestli máš na základní škole jedničky a dvojky a obor tě zajímá, tak nemusíš mít strach. Dneska se na střední školy dostanou i děti se čtyřkama a to je pak mazec…
- Citovat
- Upravit
@Elíšáček
ted to takhle je
za stávajících podmínek by jsi byla sestra
ale už ted se mluví otom že se právě VOŠ zruší a budeš muset vystudovat BC a pak budeš plnohodnotná sestra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívej se někde v okolí jestli tam není lyceum-to je totiž příprava na vysokou a určutě by jsi to měla mnohem lepší se dostat na vysokou než z asistenta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit