Průtoky pupečníku

Anibas555
8.8.12 14:23

Průtoky pupečníku

Ahoj, chtěla bych se zeptat dnes jsem byla na ultrazvuku 38+1 a potřebovala bych poradit jaký je normální průtok pupečníku, jaký jste zhruba měli v tomto týdnu vy? Já mám napsáno RI a. umbil. 0,64- nad horní hranou normy, zero ani revers flow neprokazuji a RI v poloze na pravém boku 0,60- norma…Uplně mě vyděsilo to horní že je nad horní hranou normy. To jak znamená že má slabí průchod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
8.8.12 14:26

Kdybys mela spatny prutok, tak te uz domu nepusti. Bud v klidu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.8.12 14:47

@Anibas555 netuším jakou hodnotu mám já, ale vcházím se, prý do normy s odřenýma ušima a kontrola až za 14 dní, tak to asi nebude žádný drama ;) ty to máš lehce nad normu a nebo v normě, to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
8.8.12 14:56

Ráda bych ti řekla jakou hodnotu jsem měla, ale už si to nepamatuju. Jen vím, že jsem se kvůli tomu hrozně nervovala, protože co měření to jiný výsledek, pokaždé to měřil jiný doktor a já se strachovala až do porodu. Samozřejmě zbytečně, protože vše bylo v pořádku a malej určitě nestrádal, měl pěknou porodní váhu.
A jak už psal Barusak, kdyby to nebylo v pořádku, tak tě domů nepustí.
Takže si užívej ty poslední dny klidu, za pár dní nebudeš vědět co dřív. A hezký porod přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 01:07

Zdravim chci se jen optat je to v poradku? Moc se v tom. Nevyznám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky