První hračka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
14.1.13 22:36

Naše Viktorka poprvé uchopila a dlouho udržela ne hračku, ale tužku, je lehká a uzká, akorát na ručičky :-) a myslím, že jí bylo cca 4 měsíce.
A hrazdička je dobrá věc, ale některé jsou dělaný moc vysoko. Viktorka ze začátku se sice natahovala na ty hračky na hrazdě, ale nedošáhla na ně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
16.1.13 13:12

HOLKY, o jakém špendlíku to tu mluvíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
16.1.13 13:18

Já říkala špendlík tomuto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
16.1.13 13:27

@78mamina AHA.. trochu jsem se divila, že byste dětem dávaly klasické špendlíky :oops:
 http://www.nejprotebe.cz/…0%281%29.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
16.1.13 13:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
16.1.13 20:13

Pro našeho malého jsou nejlepší hračky od Lamaze, dělají plyšové chrastítka nebo jsou super ty chrastící náramky :pankac:…Pořád se umí bouchnout do hlavičky a na ten špendlík je ještě malý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
28.4.14 13:21

Naše malá taky ještě moc nechytá..v kolíbce má takovou tu berušku na zavěšení a do ní ručičkou štouchá nebo si prohlíží svoje ručičky.. :) holky kdy vám miminko začalo zvedat hlavičku?? :think: malé to ještě moc nejde, i když jí dávám hodně na bříško tak si jenom tak leží..je možné, že to má po mě, byla jsem liné dítko. Doma jsou řeči, proč ještě neumí chytat hračku nebo pást koníky..jsou jí teprve dva měsíce, tak nevím co by chtěli, není to cvičená opička, aby dělala co chtějí..má ještě spoustu času :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí