První hračka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1265
13.1.13 08:58

první hračka

Pamatujete si, v kolika drželo vaše miminko první hračku? Je normální, že ve 2,5 měsíců jí ještě neudrží? Vydrží to pár vteřin a hned jí pouští. Ještě by mě zajímalo, kdy začalo vaše miminko hračku vyloženě vnímat? :D Mít jí v ruce a hrát si s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1205
13.1.13 09:31

Tak zrovna ten náš má 2,5m a od včera si hraje s chrastítkem zebry od lamaze, začal ji dlouho držet a snaží se si dát ocásek do pusinky :lol: ale pořád to není ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.1.13 09:33

Nejlepší je jako první hračka špendlík, je lehkej, krásně se drží. ale každé dítko je jiné, on je za chvilku bude držet v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.1.13 09:35
@Denisa313 píše:
Tak zrovna ten náš má 2,5m a od včera si hraje s chrastítkem zebry od lamaze, začal ji dlouho držet a snaží se si dát ocásek do pusinky :lol: ale pořád to není ono :)

tak to je šikula… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.1.13 09:36
@monika32 píše:
Nejlepší je jako první hračka špendlík, je lehkej, krásně se drží. ale každé dítko je jiné, on je za chvilku bude držet v pohodě :palec:

taky dávám špendlík…ale nezájem…můra jedna :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.1.13 09:37
@Sfaticata píše:
taky dávám špendlík…ale nezájem…můra jedna :P

Hele na ni nespěhej, je ještě maličká. Hlavně že se snaží hračku uchopit, to přijde, ze dne na den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
13.1.13 09:43

Mě se moc osvěčila taková ta deka s hrazdičkou - hračky visely nad dětma, a holky si do nich bouchaly ručkama, takže i když ještě hračku pořádně neudržely, tak zaujaly jejich pozornost a pak se je snažily chytit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.1.13 09:56
@monika32 píše:
Hele na ni nespěhej, je ještě maličká. Hlavně že se snaží hračku uchopit, to přijde, ze dne na den :hug:

Né, to zase né. Já na ní nechci spěchat. To je to nejhorší, co bych mohla udělat. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.1.13 10:03
@Daduka píše:
Mě se moc osvěčila taková ta deka s hrazdičkou - hračky visely nad dětma, a holky si do nich bouchaly ručkama, takže i když ještě hračku pořádně neudržely, tak zaujaly jejich pozornost a pak se je snažily chytit :)

Taky se chystám koupit hrazdičku. Vůbec jsem nevěděla, že tak super věc existuje. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
13.1.13 10:06

Dala bych mimčo pod hrazdičku, bude koukat a semtam bouchne pěstičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.1.13 10:08

Ve 2,5m moje děti jen ležej, čučej a naprosto nic neuměj :lol: Pamatuju si, jak jsme v 5m s njstarším dorazili na rehabky (s něčm jiným) a rehabilitační sestra se zhrozila, že nemá aktivní úchop. Tak fajn, třepala jsem kroužkama před dítětem, aby se pro ně natáhlo a drželo je, po týdnu usilovného třepání se dítě po kroužcích natáhlo, tak jsem si oddychla - a druhý den to zas neuměl :lol: Vyprdla jsem se na to, sahat po hračkách začal až v půl roce, sám od sebe, musel k tomu dozrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.1.13 10:14

Myslim ze tak ve 4 mesicich zacal chytat. Kluk jedne zname se jeste v pul roce po nicem nenatahoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.13 10:24

Naše poprvý chytla a držela špendlík a snaží se ho vždy okusovat.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.1.13 10:24
@Gladys píše:
Ve 2,5m moje děti jen ležej, čučej a naprosto nic neuměj :lol: Pamatuju si, jak jsme v 5m s njstarším dorazili na rehabky (s něčm jiným) a rehabilitační sestra se zhrozila, že nemá aktivní úchop. Tak fajn, třepala jsem kroužkama před dítětem, aby se pro ně natáhlo a drželo je, po týdnu usilovného třepání se dítě po kroužcích natáhlo, tak jsem si oddychla - a druhý den to zas neuměl :lol: Vyprdla jsem se na to, sahat po hračkách začal až v půl roce, sám od sebe, musel k tomu dozrát.

Jasně. Každé dítě je jiné. Já jsem začala například chodit až v roce a půl. :D Máma ze mě byla na mrtvici. K tomu jsem vypadala asi tak na 3 roky, takže lidi docela koukali, když mě vezla v kočárku…ale to už jsem úplně odbočila od tématu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.1.13 22:37

Nasi oba taky dlouho nezajem. Az tak k tomu pul roku zacali sami sahat po vecech.
Ale chodili oba uz v jedenacti mesicich, kazde dite to fakt ma jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí