Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, čeká některá z vás první dítě po 35 roku? Nejsem v tom sama že ne? Budu ráda za každý chat, diskuzi
já jsem z toho vyděšená ale příjemně ![]()
Ahoj, také mám teď první v 36, no a co říct- těhotenství až na velký příbytek váhy úplně bez problémů, porod bolí, po porodu jsem byla zrychtovaná, sešitá od předu dozadu skrz na skrz, no ale mimčo za odměnu, užívám si to. Ale každý to má úplně jinak, a když ti tady 10ženských odpoví, že porod byl super, neznamená, že to tak bude i u tebe a naopak. To samé u miminek- mě prakticky od porodu malý spí celou noc, ty můžeš být několik měsíců, nebo i rok-dva, chodící zombie. Proste to má každá jinak 😃 přeji pohodové těhotenství, hladký porod a hodně miminko 😃
@Sofikam87 jsou tu i skupinky podle termínu porodu, zkus se přidat
skupinky .
Jinak držím palce, ať vše probíhá hladce. Moje sestřenice porodila loni první dítě a minulý týden jí bylo 41..
Je to moc gratuluji, já se na tomto webu zatím učím musím ho prozkoumat, a přidat do té skupinky, děkuju za tip a za podporu ![]()
@Sofikam87 ja jsem v prvním tr., ale už se blížíme, tak snad bude vše v pořádku
Tobe držím palce ![]()
@Fra8 já také první tri. 5+5, určitě bude vše v pořádku, musí být…A děkuju ![]()
@Savana2 díky za reakci, vím že je to dost individuální, sama jsem zvědavá na sebe…ale ještě jsem v začátku, tak snad vše dobře dopadne. Děkuju za podporu
![]()
Já mám jedno dítě v 36. Jsou mu dva. Bohužel ja jsem z té kategorie už 2 roky zombie. Co nadělám, o deset let driv bych to všechno fyzicky zvladala urcite líp. Jsem docela dost vyřízena. Ale ja jsem si to nevybrala že to bude takhle, lepší než vůbec ![]()