Psychika a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.8.23 17:11

Psychika a menstruace

Ahojte, beru dlouhodobě HA a menstruaci jsem měla vždycky pravidelnou na den, skoro hodinu, teď ale nic, jen mě bolí břicho. Poslední 2 týdny byly hodně psychicky náročný, beru neuroly, dnes jsem první den na AD. Může to být z toho stresu? Teď ho na sobě nepociťuji, ale jestli i ty léky to mohly třeba zapříčinit. Jde mi o to, že ať se dělo cokoliv tak vždycky MS přišla a teď nic.. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
28.8.23 17:44

Myslím, že to klidně může být stresem, ten dokáže ovlivnit hodně věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
28.8.23 18:57

Ano může. Mě stres kompletně rozhodil cyklus. Měla jsem ho několik let pravidelný 26 dní a teď po stresovem období a uzkostech mám střídavě 21 dní a 28 dní :zed: a doktor že je to v pohodě ale mě to strašně štve. Stres prý hraje strašně velko roli na cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 19:30
@Eeelllaaa píše:
Ano může. Mě stres kompletně rozhodil cyklus. Měla jsem ho několik let pravidelný 26 dní a teď po stresovem období a uzkostech mám střídavě 21 dní a 28 dní :zed: a doktor že je to v pohodě ale mě to strašně štve. Stres prý hraje strašně velko roli na cyklus

A brala jsi u toho HA? Já to mám také po úzkostech, no hrozný 2 týdny..

• Citovat
  • Upravit
2003
28.8.23 19:39

Po pouhých 2 náročných týdnech ti předepsali neurol a dokonce AD? To snad ne.
Vysaď HA, vsadila bych boty, že ti tu psychiku rozhodila právě ona. Nechápu že tě na to doktor neupozornil a akorát zaplácl problém další chemií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
28.8.23 19:49
@Anonymní píše:

Btw při braní HA žádnou menses nemáš, je to jen krvácení z vysazení hormonů během pauzy. Nejspíš ti ta HA přestala sedět, proto ty úzkosti a absence krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 20:07
@medvidka píše:
Po pouhých 2 náročných týdnech ti předepsali neurol a dokonce AD? To snad ne.
Vysaď HA, vsadila bych boty, že ti tu psychiku rozhodila právě ona. Nechápu že tě na to doktor neupozornil a akorát zaplácl problém další chemií.

Tady je někdo velký odpůrce léků asi. HA beru už několikátým rokem a nikdy s ní nebyl sebemenší problém. A ano, jsou to pouhé dva týdny, ale během dvou týdnů jsem skončila na pohotovosti, zhubla 5 kilo a celá se sesypala, neustálé úzkosti, panické ataky. Pozjišťujte si raději okolní informace, než začnete poučovat těma svýma ;) A ano, ty úzkosti mají svůj původ, já vím který a HA to určitě není.

• Citovat
  • Upravit
502
28.8.23 21:39
@Anonymní píše:

Ne. vysadila jsem ji před rokem kvůli jiných zdrav. problémům a z úzkosti jsem se lecila teď ten rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí