Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že to klidně může být stresem, ten dokáže ovlivnit hodně věcí.
Ano může. Mě stres kompletně rozhodil cyklus. Měla jsem ho několik let pravidelný 26 dní a teď po stresovem období a uzkostech mám střídavě 21 dní a 28 dní
a doktor že je to v pohodě ale mě to strašně štve. Stres prý hraje strašně velko roli na cyklus
@Eeelllaaa píše:
Ano může. Mě stres kompletně rozhodil cyklus. Měla jsem ho několik let pravidelný 26 dní a teď po stresovem období a uzkostech mám střídavě 21 dní a 28 dnía doktor že je to v pohodě ale mě to strašně štve. Stres prý hraje strašně velko roli na cyklus
A brala jsi u toho HA? Já to mám také po úzkostech, no hrozný 2 týdny..
Po pouhých 2 náročných týdnech ti předepsali neurol a dokonce AD? To snad ne.
Vysaď HA, vsadila bych boty, že ti tu psychiku rozhodila právě ona. Nechápu že tě na to doktor neupozornil a akorát zaplácl problém další chemií.
@Anonymní píše:
Btw při braní HA žádnou menses nemáš, je to jen krvácení z vysazení hormonů během pauzy. Nejspíš ti ta HA přestala sedět, proto ty úzkosti a absence krvácení.
@medvidka píše:
Po pouhých 2 náročných týdnech ti předepsali neurol a dokonce AD? To snad ne.
Vysaď HA, vsadila bych boty, že ti tu psychiku rozhodila právě ona. Nechápu že tě na to doktor neupozornil a akorát zaplácl problém další chemií.
Tady je někdo velký odpůrce léků asi. HA beru už několikátým rokem a nikdy s ní nebyl sebemenší problém. A ano, jsou to pouhé dva týdny, ale během dvou týdnů jsem skončila na pohotovosti, zhubla 5 kilo a celá se sesypala, neustálé úzkosti, panické ataky. Pozjišťujte si raději okolní informace, než začnete poučovat těma svýma
A ano, ty úzkosti mají svůj původ, já vím který a HA to určitě není.
@Anonymní píše:
Ne. vysadila jsem ji před rokem kvůli jiných zdrav. problémům a z úzkosti jsem se lecila teď ten rok.
Ahojte, beru dlouhodobě HA a menstruaci jsem měla vždycky pravidelnou na den, skoro hodinu, teď ale nic, jen mě bolí břicho. Poslední 2 týdny byly hodně psychicky náročný, beru neuroly, dnes jsem první den na AD. Může to být z toho stresu? Teď ho na sobě nepociťuji, ale jestli i ty léky to mohly třeba zapříčinit. Jde mi o to, že ať se dělo cokoliv tak vždycky MS přišla a teď nic..