Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejdu si úplně tak pro radu, jako vyslechnout příběhy ostatních. Momentálně jsem v nějakém 6. měsíci těhotenství, s přítelem se stěhujeme k němu do města. Bydlíme od sebe poměrně daleko. K tomu ukončuji práci. Přítel dojíždí daleko do práce a pak má své zájmy. To u rozumím také je mám, máme i společné. Ale nastalo období, že většina věcí je v novém bytě. Můj volný čas v poloprázdném bytě se zdá nekonečný. A z důvodu vytíženosti si nějaké dopisování s přítelem nebo voláním není tak časté (neříkám že nulové). Z jeho strany ho chápu a respektuji to. Ale se sebou mám problém. Ve svém okolí nemám moc lidí, abych aktuální téma mateřství rozebírala a také se mi trochu odcizil, když odcházím. Jsem poněkud introvert a v novém městě se budu hůře seznamovat. Zkoušela jsem již nějaká fóra pro maminky, ale z daného okolí je to náročné. Ale aby to nebyl jen výlev emocí (což může být ovlivněno i hormony), ráda bych se optala zda se až moc zaobírám nějakým kontaktem nebo to raději nechat plynout a ona se nějaká ta kamarádka objeví?
Znáš aplikaci mamio? Je to seznamka pro maminky, je moc fajn ![]()
Ahojky, rozumím Ti, u mě trošku jiná situace, udělala jsem velkou změnu, odstěhovala se i se dvěma dětmi za přítelem, teď čekáme společné Mimi, taky jsem v 6.mes.,jsem od domova skoro 300km, nikoho tu velice nemám, ráda chodím tady do skupinek, jinak v mém okolí taky není nikdo s kým můžu mluvit o všem, kámošky mám daleko tak si voláme, tady jsem poznala pár holek v práci a pak jak chodím na těhu. plavani není i u Vás???chápu že je to těžké já doufám že se seznámím trošku jak budu jezdit s kočárkem ale v naší obci teda moc maminek není…
Taky jsem introvert, takže tolik kamarádek nepotřebují, ale je pravda že bych občas nějakou brala…(jsem v sedmém měsíci) probrat těhotenství a pak třeba i občas se sejít s dětičkama…ale žiju na vesnici a nikdo takový tu není.