Psychika dětí - rozvod

Anonymní
14.2.22 15:39

Psychika děti - rozvod

Dobrý den prosím snad mi pomůžete. S mužem máme tři děti. 1,5. R, 2.5r, 5 let. Celkem jsme se domluvili na rozvodu až když jsem začala jednat tak mu úplně hráblo. Začal být neskutečně agresivní a před týdnem jsem šla s dětmi k moji mamince. Od té doby vyhrožuje, pak mi píše že nás miluje, pak opět vyhruzky. Když jsem mu dávala staršího kluka začal na mě řvát že ty děti psychicky ničím. Ano jsou unavené, nespi přes den. Jsou v cizím prostředí nejsou zvyklé. Prosím vás, srovná se to někdy? Srovná se chlap? Ničím opravdu děti? Zvyknou si?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uslava
14.2.22 15:43
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím snad mi pomůžete. S mužem máme tři děti. 1,5. R, 2.5r, 5 let. Celkem jsme se domluvili na rozvodu až když jsem začala jednat tak mu úplně hráblo. Začal být neskutečně agresivní a před týdnem jsem šla s dětmi k moji mamince. Od té doby vyhrožuje, pak mi píše že nás miluje, pak opět vyhruzky. Když jsem mu dávala staršího kluka začal na mě řvát že ty děti psychicky ničím. Ano jsou unavené, nespi přes den. Jsou v cizím prostředí nejsou zvyklé. Prosím vás, srovná se to někdy? Srovná se chlap? Ničím opravdu děti? Zvyknou si?

Proč se chcete rozvést? Nešlo by to ještě nějak urovnat? Víc než cizí prostředí je bude ničit jeho řev.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.22 15:54
@Uslava píše:
Proč se chcete rozvést? Nešlo by to ještě nějak urovnat? Víc než cizí prostředí je bude ničit jeho řev.

Alkohol, fyz a psych násilí, rev

• Citovat
  • Upravit
824
14.2.22 15:56

Pokud jste od něj zažívala psychické a fyzicke násilí v manželství, tak proč by se měl po rozvodu měnit? Bude to pořád stejný zmetek a vy budete muset bojovat
A co se týče děti. Pokud má někdo za otce tyrana, tak si to samozřejmě často nosí v sobě celý život a může ho to ovlivňovat ruznym způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
14.2.22 16:00
@Anonymní píše:

A určitě se změnil až po 3 dítěti že jo?
A jak mi můžem vědět jak žiješ, jestli tam mají děti klid, zázemí. Ty jim musíš zajistit aby žili v klidu, když už to tak dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 16:05
@mamule42 píše:
A určitě se změnil až po 3 dítěti že jo?
A jak mi můžem vědět jak žiješ, jestli tam mají děti klid, zázemí. Ty jim musíš zajistit aby žili v klidu, když už to tak dopadlo.

Klid tu maji. Jen to prostě není doma.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
14.2.22 16:10
@Anonymní píše:

Tak to nepůjde. Při každém náznaku násilí volej policii. Dovedu si představit, jak se opije a řve.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.2.22 16:14
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím snad mi pomůžete. S mužem máme tři děti. 1,5. R, 2.5r, 5 let. Celkem jsme se domluvili na rozvodu až když jsem začala jednat tak mu úplně hráblo. Začal být neskutečně agresivní a před týdnem jsem šla s dětmi k moji mamince. Od té doby vyhrožuje, pak mi píše že nás miluje, pak opět vyhruzky. Když jsem mu dávala staršího kluka začal na mě řvát že ty děti psychicky ničím. Ano jsou unavené, nespi přes den. Jsou v cizím prostředí nejsou zvyklé. Prosím vás, srovná se to někdy? Srovná se chlap? Ničím opravdu děti? Zvyknou si?

Příště ať to individuum vykáze policie. Ono by ho to možná přestalo bavit řvát. Vlastní děti musí před ním utíkat. To začal pít až se třetím dítětem? Jak je možné s takovým blbcem 3× otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
14.2.22 16:23
@Anonymní píše:

Samozřejmě že děti rozchodem psychicky poškozujete. Tohle si ponesou pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
14.2.22 16:29
@Anonymní píše:

On je alkohol a ALKOHOL, fyz. a psych. násilí a FYZ. a PSYCH. NÁSILÍ. A je řev a ŘEV.
znám jednu, co tvrdila alkohol a byla to dvě piva po práci a pivo po nedělním obědě, znám jednu, co tvrdila fyzické násilí, že ji chlap držel za ruce, aby mu nemohla nafackovat, znám psychické násilí, že chlap nepředal celou výplatu.
Takže to trochu přibliž, co konkrétně tak hrozného dělá.
Jo znám jednu maminku, která tvrdila, že ve vztahu bylo fyzické násilí, ale opomněla sdělit, že to ona řezala chlapa. :-)
Tím nechci zlehčovat tvé problémy ani hájit chlapa, jen si to vyjasnit po zkušenostech z jednostranných tvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 16:32

@canaglia 9 piv po práci. O víkendech od rana. Nemohla jsem nikam chodit kromě zahrady. Fyzické násilí kdy mě posledně zbil a škrtil s nejmladším dítětem v ruce.

• Citovat
  • Upravit
2933
14.2.22 16:35

Čím dřív, tím lépe, nejhůř to asi ponese 5letý,
Taky nějak nechápu to třetí, se musel projevit už dříve, ne? Já teda odešla s dětmi, když jim bylo 1,5 a 2,5, no a jelikož se chlap nikdy pořádně nestaral, nehrál si s nimi, tak jim bylo šumák, kde jsou, ale hlavně, že jsou s maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 16:37
@Zoe1 píše: Čím dřív, tím lépe, nejhůř to asi ponese 5letý,
Taky nějak nechápu to třetí, se musel projevit už dříve, ne? Já teda odešla s dětmi, když jim bylo 1,5 a 2,5, no a jelikož se chlap nikdy pořádně nestaral, nehrál si s nimi, tak jim bylo šumák, kde jsou, ale hlavně, že jsou s maminkou.

Třetí bylo omyl. On si s nimi taky nikdy nehral. Ale děti jsou prostě unavené z toho cizího prostředí

• Citovat
  • Upravit
2933
14.2.22 16:39
@Anonymní píše:
Třetí bylo omyl. On si s nimi taky nikdy nehral. Ale děti jsou prostě unavené z toho cizího prostředí

Mají tam svoje nějaké zázemí? Nějaký jejich pokojíček? To asi dělá taky hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
14.2.22 16:39
@Anonymní píše:
@canaglia 9 piv po práci. O víkendech od rana. Nemohla jsem nikam chodit kromě zahrady. Fyzické násilí kdy mě posledně zbil a škrtil s nejmladším dítětem v ruce.

Pak by mělo klapnout to vykázání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna