Psychotesty u městské policie – zkušenosti?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Psychotesty u městské policie
Zdravím, mám dotaz, jestli máte nějaké zkušenosti s psychotesty, ale u MP. Nějaké rady už jsem pohledal dobře se vyspat, nelhat, dělat iq testy, prostorové vnímaní, kostky, obrazce, NELHAT.
My ale máme psychotesty časově takhle - první 8:00, druhý 10:00, třetí 13:00.
Což trošku nechápu, protože se všude dočtu, že psychotesty trvají klidně i 7 hodin se vším všudy. Myslíte, že když je to městská, tak je to nějak zkrácené? Test osobnosti, osobní pohovor? Nemám úplně nejlepší matematiku a prostorové vnímaní, ty obrazce celkem dělají problém.
Díky za každé rady.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kde trvají psychotesty až 7 hodin?
. K policii (státní+městská) 2-3 hodin. Myslím, že k měšťákům to dá každý retard…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Souhlasím, znám několik měšťáků a berou fakt každého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad vezmou teda opravdu „každého“, protože podle těch iq testů mi příjde, že hledají inženýri.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak vypadaji psychotesty k celnikum? Ja znam treba cloveka ktery se pres psychotesty nedostal ve výběrku dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 píše: Více
tak v podstatě nejdůležitější je, aby se ten člověk uměl ovládat, nevypěnil, neřval, nešel do útoku - on musí být stále klidný a profesionální, i když ví, že jeho protivník něco provedl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Což s psychotestama nemá nic společného
. Psychotesty se dají naučit, či obelhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Já znám policajta, který se strašně divil, že mu odtáhli auto, když stál autem na vyhrazeném místě pro konkrétní SPZ
takže u nich se nedivim ničemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tenhle člověk se na testy naučil, prý mu nekdo rekl co jak. A ovladat se umi velmi dobre.
Přijde mi divne, ze nekdo neudela psychotesty na celnika. Vzdyt to není nejaka obranna složka pod velkym tlakem, ne? Na cem mohl neprojit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikde netrvají psychotesty tak dlouho. U MP někdy ani nemusí být, nedělá jim je policejní psycholog, ale psycholog vybraný městem. Může se udělat jen pohovor - bývá nejdůležitější. U státní policie, když neuděláte psychotesty, tak další můžete dělat až po 2 letech, u MP je možné je dělat znovu po 2-3 měsících. Jde hlavně o test osobnosti. U státní policie projdou psychologickým testem tak 4 z 10. U MP většina. Můžete si je vyzkoušet na netu, aspoň abyste věděl jaké otázky tam dávají 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc! Vypadá to, že opravdu víte o čem mluvíte o to víc si vašeho komentáře vážím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patrik1337 Hlavně buďte v klidu. Psychotesty nejsou o tom, aby vás na něčem nachytali, nehledají dokonalého člověka, ale musíte být člověk u kterého nejsou rizika výkonu veřejné moci. Prostě musíte mít psychickou způsobilost k výkonu pravomocí. Umět zvládat stres, kontakt s veřejností. Jen inteligence a slušnost nestačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit