Psychotesty u městské policie – zkušenosti?

5.3.26 12:00

Psychotesty u městské policie

Zdravím, mám dotaz, jestli máte nějaké zkušenosti s psychotesty, ale u MP. Nějaké rady už jsem pohledal dobře se vyspat, nelhat, dělat iq testy, prostorové vnímaní, kostky, obrazce, NELHAT.
My ale máme psychotesty časově takhle - první 8:00, druhý 10:00, třetí 13:00.
Což trošku nechápu, protože se všude dočtu, že psychotesty trvají klidně i 7 hodin se vším všudy. Myslíte, že když je to městská, tak je to nějak zkrácené? Test osobnosti, osobní pohovor? Nemám úplně nejlepší matematiku a prostorové vnímaní, ty obrazce celkem dělají problém.

Díky za každé rady. :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10886
5.3.26 12:44

Kde trvají psychotesty až 7 hodin? :lol:. K policii (státní+městská) 2-3 hodin. Myslím, že k měšťákům to dá každý retard…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8531
5.3.26 12:45
@Bytsamsebou píše: Více

Souhlasím, znám několik měšťáků a berou fakt každého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.26 14:51

Tak snad vezmou teda opravdu „každého“, protože podle těch iq testů mi příjde, že hledají inženýri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
5.3.26 14:56
@Patrik1337 píše: Více

A ani nemusejí umět gramatiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.3.26 15:00

Jak vypadaji psychotesty k celnikum? Ja znam treba cloveka ktery se pres psychotesty nedostal ve výběrku dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
5.3.26 16:04
@Krákora997 píše: Více

tak v podstatě nejdůležitější je, aby se ten člověk uměl ovládat, nevypěnil, neřval, nešel do útoku - on musí být stále klidný a profesionální, i když ví, že jeho protivník něco provedl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
5.3.26 16:18
@stinga píše: Více

Což s psychotestama nemá nic společného :D. Psychotesty se dají naučit, či obelhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
5.3.26 16:20
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty znáš policajta, který se umí naučit nebo obelhat psychotesty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
5.3.26 16:21
@stinga píše: Více

No jéje :D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8531
5.3.26 17:53
@884135 píše: Více

Já znám policajta, který se strašně divil, že mu odtáhli auto, když stál autem na vyhrazeném místě pro konkrétní SPZ :lol: :lol: takže u nich se nedivim ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.3.26 20:13

No tenhle člověk se na testy naučil, prý mu nekdo rekl co jak. A ovladat se umi velmi dobre.

Přijde mi divne, ze nekdo neudela psychotesty na celnika. Vzdyt to není nejaka obranna složka pod velkym tlakem, ne? Na cem mohl neprojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.3.26 19:53

Nikde netrvají psychotesty tak dlouho. U MP někdy ani nemusí být, nedělá jim je policejní psycholog, ale psycholog vybraný městem. Může se udělat jen pohovor - bývá nejdůležitější. U státní policie, když neuděláte psychotesty, tak další můžete dělat až po 2 letech, u MP je možné je dělat znovu po 2-3 měsících. Jde hlavně o test osobnosti. U státní policie projdou psychologickým testem tak 4 z 10. U MP většina. Můžete si je vyzkoušet na netu, aspoň abyste věděl jaké otázky tam dávají 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.26 10:54

@korsa

Děkuju moc! Vypadá to, že opravdu víte o čem mluvíte o to víc si vašeho komentáře vážím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.3.26 11:39

@Patrik1337 Hlavně buďte v klidu. Psychotesty nejsou o tom, aby vás na něčem nachytali, nehledají dokonalého člověka, ale musíte být člověk u kterého nejsou rizika výkonu veřejné moci. Prostě musíte mít psychickou způsobilost k výkonu pravomocí. Umět zvládat stres, kontakt s veřejností. Jen inteligence a slušnost nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat