Puchýř nebo něco jiného

Anonymní
11.4.22 16:31

Puchyr nebo něco jiného

Myslíte, že to je puchyr? Je to na noze co je na to nejlepší? :roll: aby to nebolelo a splasklo nejak

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35305
11.4.22 16:43

Vypadá to tak, zkusila jsi ho propíchnout? Vypadá to teda ale celkem zaníceně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27874
11.4.22 16:49

Zkusila bych černou mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
11.4.22 16:51

Když to trochu zmáčkneš, vypadá to, že je v tom voda?
Pokud jo, bude to puchýř, pokud ne, může to být zanícená záděra třeba.
Na zanícené záděry je za mě nejlepší spařená cibule (naplátky nakrájenou cibuli spaříš horkou vodou, ve chvíli, kdy už v tom ty prsty udržíš - co nejteplejší to jde, tak to máchat v tom výluhu, pak kousek té cibule přiložit na bolavý místo a zavázat čistým krytím.
Do rána máš z nejhoršího venku. Co mám vyzkoušeno, mnohem lepší než černá mast ;)

Na puchýře bych to ale nezkoušela, to by sis to mohla pěkně podráždit. ten buď nechat být, nebo propíchnout sterilní jehlou, vydesinfikovat a opět nechat vyhojit pod čistým krytím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
11.4.22 17:05

Vypadá to tak. Nemáš nové boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.22 17:31

@kavenka nove boty mam ale nic mě netlacilo ale byla jsem v nich cely den tak asi…kdyz to zmáčknu cítím vodu nebo tekutinu ze tam je…možná z ponožek se to udělalo jak tam je takový přechod 🤔

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.22 17:32

@arinecka zmacknutim cítím vodu nebo nějakou tekutinu ale nezkoušela jsem píchnout 🤔tak nevím puchyr to prej ale asi bude říkala mamka

• Citovat
  • Upravit
4731
11.4.22 19:16

Puchyr, propichnou, vydesinfikovat a zalepit, vzala bych si jine boty zitra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10728
11.4.22 19:46
@Mar__tanka1983 píše:
Když to trochu zmáčkneš, vypadá to, že je v tom voda?
Pokud jo, bude to puchýř, pokud ne, může to být zanícená záděra třeba.
Na zanícené záděry je za mě nejlepší spařená cibule (naplátky nakrájenou cibuli spaříš horkou vodou, ve chvíli, kdy už v tom ty prsty udržíš - co nejteplejší to jde, tak to máchat v tom výluhu, pak kousek té cibule přiložit na bolavý místo a zavázat čistým krytím.
Do rána máš z nejhoršího venku. Co mám vyzkoušeno, mnohem lepší než černá mast ;)Na puchýře bych to ale nezkoušela, to by sis to mohla pěkně podráždit. ten buď nechat být, nebo propíchnout sterilní jehlou, vydesinfikovat a opět nechat vyhojit pod čistým krytím.

To zní zajímavě, s tou cibuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
12.4.22 14:09
@negra píše:
To zní zajímavě, s tou cibuli

jo, poradila mi to jedna o generaci starší kolegyně, když jsem se už týden trápila zanícenou záděrou. Už jsem pomálu byla na cestě na pohotovost a ona „počkej, zkus cibul“, a poradila mi tenhle postup.
Prý je v tom hlavně důležité dát tu postiženou část do té horké vody hned jak to jde vydržet, prostě čím teplejší tím lepší. Samozřejmě bacha na popáleniny :jazyk:. Nechat to tam skoro do vychladnutí.
No a je fakt, že z oteklé ruky, kdy už sem fakt pomálu měla strach o otravu krve, bylo za den z nejhoršího venku a za dva to bylo pryč.
Nevěřila bych, kdybych to sama nevyzkoušela, že to až takhle zabralo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast