Kamarád mi půjčil peníze a teď je problém. Jak řešit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.25 18:32

Půjčení peněz od kamaráda ( teď je problém )

Dobrý večer, chci se svěřit.
Půjčila jsem si od jednoho kamaráda penize půjčila jsem si 2000kc bylo domluvené že půlku vrátím příští měsíc a půlku další měsíc protože nejsem na tom vubec dobře mam marodku a do toho další věci. Byla jsem moc rada ze mi pomohl ale ted mi zacel vyhrožovat ať všechno vrátím hned a ze nechci aby se nasra* a podobně ze maximálně počká do konce měsíce dalšího.
Kdyz jsem mu psala ze co se stalo ze jsme byli domluveni ze ja to nemam jak udělat tak zacel znovu výhružky uz nevim co delat bojím se nejradši bych to dala všechno hned ale nemam ani pro sebe na jidlo na nic počítala jsem ze to bude podle domluvy :? :? ( chci se zeptat co mam ted delat )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
borůvka89
29.4.25 18:35

Radši bych s prominutím nežrala než abych takhle někomu dlužila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.25 18:36

@borůvka89 :mavam: chápu vás ale mela jsem to ted těžké sam se nabídl takze jsem nečekala ze se tohle stane. Rikala jsem si ze konečně člověk který mi pomůže.. ale jak vidim tak ne

• Citovat
  • Upravit
3073
29.4.25 18:44

Vy jste asi dárečci oba dva :roll: Zkus si na pracáku žádat o MOPku, třeba ti jí dají, když jsi v ohrožení života.. Ne, teď vážně: rodina ti nepůjčí, abys dluh zamázla? Hlavně si od něj nech podepsat, že jsi dluh splatila, ať jsi krytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.4.25 18:52

Jednoduchý, prozřel, někdo začal do něj hučet, že udělal blbost a že už to nikdy neuvidí, tak se leknul a chce to zpátky co nejdřív.

Tak se kousni a vrať mu to co nejdřív a máš klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.25 18:58

@Fitsun No, ja mu to normalne chci vratit ale nemam jak se kouknout maximálně ze bych nezaplatila nájem a byla na ulici jen protoze chce hned ten druhý 1000 kc

• Citovat
  • Upravit
35612
29.4.25 18:58

Peníze mu vrať a osekej co můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21739
29.4.25 18:59

Komu ještě dlužíš? Nezjistil od jiných, že peníze nevracíš a dlužíš kam se podíváš. Tak má obavu, zda svoje peníze ještě uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35612
29.4.25 19:00
@Anonymní píše: Více

Na ulici tě jen tak hned nevyhodí pokud se zpozdis s najmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.25 19:01

@teroonka nevim co je mopka ale na úřadě mi nikdo nic nedá a ani nechci jsem na marodce po operaci to jediné dostávám. A to je fakt nic moc ale bohužel zdraví bylo důležité
Rodina ne jinak bych je požádala o pomoc tam je to složitý neznám od taťky rodinu a taťku též moc ne a maminku :srdce: už nemám a ostatní s maminky rodiny zijou daleko nemam ani na ně kontakt.

• Citovat
  • Upravit
79841
29.4.25 19:01

Nikdo z rodiny ti nepůjčil tisícovku? A už Dočítám, zase jeden bez rodiny, hm.

Příspěvek upraven 29.04.25 v 19:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4149
29.4.25 19:02

To jako nemas 1000???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22378
29.4.25 19:03

Jezis to je bida. Radsi si od nikoho nic nepujcuj. Tohle, co nejrychleji vrat. Kazdy mesic, co prijde vyplata, tak si dej treba ty 2 litry bokem a tvor si rezervu na horsi casy. Dojdi pro pomoc k rodicum ci sourozenci, jestli mas. Pak treba potravinova banka. Pry tam daji jednou i bez zadneho potvrzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
29.4.25 19:04
@Anonymní píše: Více

Kamarádky? Nikdo? Než aby mi někdo vyhrožoval, tak bych si vzala snad půjčku. Tady v práci mladé holky si půjčují takové ty, že vezmou dvojku a zaplati třeba 2300,– další měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.25 19:05

@JancaS84 to asi nevyhodí ale pan majitel mi teď snížil nájem protože ví že žiju sama ( jsem tu už 5 let)
A věděl ze jsem po operaci a nemůžu chodit protože bydli o patro níž. Ale nechci ho zadat o neco takového on sam stim přišel

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!