Půjčovna šatů - jak jste spokojené

Anonymní
20.2.13 10:16

Půjčovna šatů....

Ahoj všem, omlouvám se za anonym, ale chodí sem rodina a nechci, aby věděli, že se o něco snažím…
Mám na vás pár dotazů ohledně půjčoven svatebních a společenských šatů…

1. Co se vám v nich líbí/nelíbí?
  2. Kolik jste ochotné za půjčení dát?
  3. Jaký sortiment vám v nich chybí (ozdoby na auto, šály přes ramena, psaníčka…)?
  4. Ocenily by jste i půjčování bot, doplňků do vlasů atp?

předem všem moc děkuju za odpovědi… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
20.2.13 10:21

1. Prostor, ochota
2. Dle typu šatů, luxus ze zahraničních kolekcí se Swarowski el. (např.) do 15tis., nějakej princeznovksej průměr do 10., kam chodím já, mají tak za 6-8tis.
3. Nechybí nic, u nás je óóóbr půjčovna, mají tam všechno, šperky, kabelky, boty, všechno
4. viz. 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.2.13 10:23

Hodně se mi nelíbí že v půjčovnách šatů, půjčují kopie šatů ušité v Číně za pár kaček a chtějí za to naprosto nehoráznou cenu.
Proč je problém přiznat „ano je to Čína“ pak by i odpovídala výše půjčovného.
A bylo by fajn půjčit si šaty i s doplňky (kebelka, bižu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
20.2.13 10:53

Já bych hlavně ocenila, kdyby na www stránkách měli možnost filtrování šatů podle kritérií.
všude to mají jen podle ročníku kolekce a to se mi nechce celé prohížet. Ocenila bych další dělení např. bez ramínek, s tenkými ramínky, se širokými ramínky, s dlouhým rukávem, krátká sukně, dlouhá sukně, šaty vcelku, sukně a korzet zvlášť.
A půjčení doplňků, boty, kabelka, deštník, bolerko atd. to by taky bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20246
3.5.19 22:34

Ahojky, obnovila bych téma, ale trochu o něčem jiném, chtěla bych se optat, má někdo dobrou zkušennost s nějakou půjčovnou šatů i pro děti v Praze? Děkuji Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat