Půlroční dítě a komárovník?

Michaelakkk
3.5.10 21:59

Půlroční dítě a komárovník?

Myslíte, že je vhodné používat komárovník, když v pokoji spí malé dítě? Nebo jak to mám udělat, aby na malího komáři nešli existuje nějaká sítka na postýlku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
3.5.10 22:02

já ho nedávala mazala jsem dětským proti komárovým krémem-no smrdělo to malej to vůbec nechtěl ,ale bez toho byl strašně poštípanej :-( ta sítka jestli zafunguje bude určitě nej .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
3.5.10 22:02

Míšo, já v létě terči komárobijce (jak se říká u nás) zapínám v pokojíčku pravidelně. jinak je poštípaná a zbytečně ji ty ludry budí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
3.5.10 22:03

Síťka na postýlku existuje, a co třeba dát síťku do oken? Nám to zabírá stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.5.10 22:20

Já teda taky ten likvidátor používala už předloni, ložnici máme do zahrady a tam se těm sviňuchám pískacím a píchacím daří, takže bez něj by to u nás nešlo. V průběhu noci jsem ho kolikrát ze zdi vytáhla, ale stejně jsem u toho měla aspoň škvírku v okně nebo dveřích ven, aby malá nedýchala jen ty výpary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.5.10 22:43

My jsme taky hubič (hehe, se dívám, že tomu každý říká jinak :lol: ) v létě dávali - vždycky vyvětrat, pak na hoďku zapnout, aby pochcípali a zavřít okno (na mikroventilaci) a to byl Samík menší, než je tvůj…

Teď jsem koupila v DM síť do oken - stála 32,–, tak doufám, že to k něčemu bude :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.5.10 22:51

My máme sítě ve všech oknech a i na balkonových dveřích a nikdy jsme neměli nikdo z nás ani štípanec. Četly jste si někdy složení a nápisy na těch „hubičích“? Nikdy bych to malé do pokoje nedala, je to vysloveně svinstvo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
3.5.10 23:00

tak tak je to chemický bordel a dýchat to a ubližovat tak sobě a i miminku,to ne,radši budu poštípaná.ale fakt síť na postýlku existuje,já mám takovou velikou,že šla dát i na tyčku od nebes,vlastně přes nebesa.ale jde i dát přes postýlku jako takovou,třeba na cestovní máme přímo i síť proti hmyzu.a nebo pak síta do oken.u nás síta dát nejdou,malí spí s námi v posteli,takže až budou komáři,tak každý večer je vraždíme :pocitac: ale to svinstvo bych rozhodně do zásuvky nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.5.10 23:05

hele, nejlepší je, když je v místnosti někdo, na koho to leze :lol: Můj přítel i kdyby v mísnosti bylo sto lidí, tak nidko neni poštípaný, jeom on má štípance. :nevim: my jsme ani nedotknutí on se jenom škrábě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
3.5.10 23:27

My jsme vloni koupili hubič do zásuvky ten ultrazvukovej - pro děti od narození. Absolutně k ničemu! Takže letos to bude taky asi síť na okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
4.5.10 07:42
kvaček píše:
hele, nejlepší je, když je v místnosti někdo, na koho to leze :lol: Můj přítel i kdyby v mísnosti bylo sto lidí, tak nidko neni poštípaný, jeom on má štípance. :nevim: my jsme ani nedotknutí on se jenom škrábě :-D

Tak to je teda velice nepříjemné :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
4.5.10 07:43

A prosím prosím nevíte někdo kde koupit tu síťku na postýlku? a nás sítky do oken nepřipadají v úvahu, protože máme kočky co by je rozškrábaly :-/

• Citovat
  • Upravit
2480
4.5.10 09:32
kvaček píše:
hele, nejlepší je, když je v místnosti někdo, na koho to leze :lol: Můj přítel i kdyby v mísnosti bylo sto lidí, tak nidko neni poštípaný, jeom on má štípance. :nevim: my jsme ani nedotknutí on se jenom škrábě :-D

A je šikovný, umí uvařit?
Aby se ti tady o něj neporvaly… :lol:

Taky přemýšlím o sítích, ale přijde mi, že nejsou moc husté. Máte někdo nějaké pořádné, snadno přidělatelné na plastová okna?

Míšo, síť na postýlku najdeš třeba tady…

http://www.emitex.cz/p-sit.php
http://www.batolata.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
4.5.10 09:48

já mám tu druhou a je fajná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.5.10 23:52

Já jsem teďka koupila nějakou síť do oken v DM, chystám se to přidělat a jsem na ni velice zvědavá, bo stála 32 korun :lol: :lol: :lol: A doufám, že mi nikdo nenapíše, že je totálně na nic :cert: :lol: :lol: :lol:

Síťka na postýlku mi přišla taková nepraktická, když se v noci kojí (a vlastně i na podávání dudlíků atd.) - jsem byla ráda, že jsem byla ráda, probírat jsem se nikdy moc nehodlala, né se ještě zabývat se síťkou :think: :lol:

Jinak na mě to neleze, na Samíka taky moc nešli, jenom jeden štípanec měl, ale obtěžuje mě můj muž, který se v noci za svitu lampičky vydává na lov komárů a skáče mi pomalu po hlavě - protože on je právě ten, na kterého jdou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí