Půlroční dítě máchá nohama

62
27.7.23 15:34

Půlroční dítě macha nohama

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vaše 6 měsíční mimina taky občas machaji nohama, když leží na zádech? Není to primo kopání co nás malý dělá, ale takové máchání polokopani, no mele se hrozně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24717
27.7.23 15:48

Já jsem snad neviděla mimino, co by toto nedělalo, všechna se melou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
27.7.23 15:56
@Terous124 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vaše 6 měsíční mimina taky občas machaji nohama, když leží na zádech? Není to primo kopání co nás malý dělá, ale takové máchání polokopani, no mele se hrozně :lol: :lol:

Myslím, že to dělá spoustu dětí. Náš mladej tak hrál fotbal s dětským kolotočem…poposouval se v postýlce tak, aby měl nohy pod kolotočem a nožkama kopal do těch zavěšených postaviček…kolik mu bylo přesně nevím, ale postýlka byla v té době v té nejvyšší pozici…

• Citovat
  • Upravit
65288
27.7.23 16:14

Vnuk snad nikdy neměl nožky položené na podložce. Vždy, když jsem je viděla, měl je ve vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
27.7.23 16:35

Já nevím, ale mně by spíš přišlo podezřelé, kdyby mimino leželo na zádech jako prkno. Nohama snad děti kopou běžně, mají prostě hodně energie a potřebují nějaký pohyb, i když zatím ho můžou provozovat jen vleže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
27.7.23 18:01

No jasně, krásně posiluje břicho. Schválně jsem jim zavěšovals hračky do výšky, aby kopal. Dva ze tří ještě kopali do vzduchu a bouchali nožičkama o podložku :roll:. Skončilo to vždy až po bouchnutí patami do postýlky apod., kde to moc bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.7.23 09:19

Moc díky, vím, že miminka to dělají, ale někde jsem slyšela, že by je to mělo přejít do určitého věku… jde mi o to půlroční dítě, jestli je ještě běžné, že to dělají? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.7.23 14:30
@tulipán píše:
No jasně, krásně posiluje břicho. Schválně jsem jim zavěšovals hračky do výšky, aby kopal. Dva ze tří ještě kopali do vzduchu a bouchali nožičkama o podložku :roll:. Skončilo to vždy až po bouchnutí patami do postýlky apod., kde to moc bolelo.

@tulipán
Moc díky, vím, že miminka to dělají, ale někde jsem slyšela, že by je to mělo přejít do určitého věku… jde mi o to půlroční dítě, jestli je ještě běžné, že to dělají? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
28.7.23 14:36
@Terous124 píše:
@tulipán
Moc díky, vím, že miminka to dělají, ale někde jsem slyšela, že by je to mělo přejít do určitého věku… jde mi o to půlroční dítě, jestli je ještě běžné, že to dělají? :)

co je to za zvláštní dotaz? myslíš, že dítě, které umí kopat nohama, s tím v nějakém věku přestane a stane se z něho ležící placka?
pokud ano, tak to se zdravím toho dítěte je velmi špatné,
a moje mamka znala dítě, které nohama nemáchalo a krásně leželo, je to dítě postižené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.7.23 14:49

@stinga díky za reakci… četla jsem to ve spojitosti s autismem, že autistické děti hodně kopou nohama i v pozdějším věku, náš malej nohama v půl roce občas taky kope… z nudy mi přijde, v kočáře atd… nebo když se vzteká, přišlo mi to stejně zvláštní jako ted tobě, tak proto se ptám ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí