Punčocháče LIDL

• Otevřená skupina

Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
23.2.12 10:03
Januliiik píše:
no já blbá, škoda že účty vyhazuju, ale některé když platil chlap, tak měl účty v peněžence tak se nám podařilo nějaké vrátit, ale z těchto žádné.
No já fakt věřím, že se to s těma štramplíkama dá dokupy a zas to bude ta stará kvalita :-)

Od levných věcí taky účtenky neschovávám jenom od těch nad 200 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.2.12 13:03
taky dávám kšandy :-D je i líto ty štrample vyhodit :-D
MUFICE píše:
Januliiik píše:
nám se ty hnědé na dupě dobře popáraly 8o doma to normálně nosí, ale pod teplákama :-D bo bych se na to nemohla dívat :-D ale když jdem někam na návštěvu tak si netrofám ji také štrample obléct :-D :-D
MUFICE píše:
Januliiik píše:
nám povolili švy hned při prvním oblečení :-/ a vypadalo to jak by měla malá na dupě sítko :zed: a pas hned po vyprání :roll: na jedné z fotek jde dokonce vidět, jak jsou tam popraskané a vytahané ty pidigumky
Ty hnědé punčošky se srnkou máme taky, ale jsou volné jenom v tom pase a pak se žmolkovatí :cert:
Našemu klukovi padají, tak musí nosit kšandy :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.2.12 13:03

ale, uvažuju, že teď malé zkusím koupit, účet si nechám a kdyby byly zase naprd tak je půjdu vrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
27.2.12 15:41

Já koupila v té jejich pooslední nabídce Míša je měl dnes podruhé na sobě(1× prané) a u švů díry jak vrata!!! :pocitac: :zed: .
Jejikož jsem účtenky od nich našla,tak je tam zkusím donést.
Mám jedny nepoužité a jedny s tou dírou,tak jsem zvědavá co mi na to poví a zda vrátí peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny