Punčocháče LIDL

• Otevřená skupina

Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
17.2.12 18:54
mooch píše:
Já s nima teda problém nemám - kupovala jsem je asi před rokem, už máme druhou velikost a jsem s nima spokojená, jsou to tyhle.
Kódy nepřečtu, jsou milionkrát praný a lístek dáávno nemám.

Tyhle mám taky a zatím teda drží, mám je doma od června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.2.12 18:56
madi píše:
ty naše špatné jsou tyto - http://www.mimibazar.cz/foto.php?…tedy ne z toho inzerátu samozřejmě :lol: to jsem si jen vypůjčila

jj, to jsou ony. Jen pro chlapečky byly s vlkem a pro holčičky se srnečkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.2.12 18:57
Ernata píše:
madi píše:
ty naše špatné jsou tyto - http://www.mimibazar.cz/foto.php?…tedy ne z toho inzerátu samozřejmě :lol: to jsem si jen vypůjčila

My máme ty se srnečkou a taky špatný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.2.12 21:30
Ernata píše:
madi píše:

jo a žmolkovatý jsou taky, to jsem ani nenapsala :roll:
Ale pak jsem koupila nějaké termo legíny bez ťapek a ty jsou v pohodě

• Citovat
  • Upravit
47103
19.2.12 17:40

Já mám dobrou zkušenost s těmito slabými - kupováno někdy na podzim (zhruba září, říjen…). Foto je přímo moje, už jsou klukům malé, hodila jsem je na MMB. Mám tytéž i ve větší velikosti a fakt je mám ráda. Žmolkovatí, to samozřejmě ano, ale mají i po x vyprání stálý tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
19.2.12 17:42

A velmi špatnou zkušenost mám s těmito - jsou silné, kupované někdy v listopadu-prosinci, žmolkovatí též (to mi nevadí) a šíleně se vytáhl pas - to mi vadí hodně. Je to vidět i na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.2.12 13:17

tak už jsem se k tomu konečně dostala i já, uf

IAN kódy jsou
53018
2× 64699
2× 66106

a jdu odeslat meila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.2.12 13:31

Dobrý den paní Mezerová,

diskusi jsem už v průběhu sledoval a ačkoli jsem se často nedočetl věci příjemné, je pro mne velmi užitečná.

Díky za snahu a věřím, že se v budoucnosti bude jedině chválit.

S pozdravem

Ondřej Motlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.2.12 13:32

tak snad se zlepší a my zas budem moct kupovat kvalitní punčocháče za skvělou cenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
22.2.12 14:21
Januliiik píše:
tak snad se zlepší a my zas budem moct kupovat kvalitní punčocháče za skvělou cenu :-)
:palec: :palec: :palec:
mimochodem, teď měli v akci punčošky na mimča a batolata… zatím jsem spokojená. Ale prala jsem je zatím jen jednou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.2.12 15:45

nám povolili švy hned při prvním oblečení :-/ a vypadalo to jak by měla malá na dupě sítko :zed: a pas hned po vyprání :roll: na jedné z fotek jde dokonce vidět, jak jsou tam popraskané a vytahané ty pidigumky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
22.2.12 16:12
Januliiik píše:
nám povolili švy hned při prvním oblečení :-/ a vypadalo to jak by měla malá na dupě sítko :zed: a pas hned po vyprání :roll: na jedné z fotek jde dokonce vidět, jak jsou tam popraskané a vytahané ty pidigumky

Ty hnědé punčošky se srnkou máme taky, ale jsou volné jenom v tom pase a pak se žmolkovatí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.2.12 09:47
nám se ty hnědé na dupě dobře popáraly 8o doma to normálně nosí, ale pod teplákama :-D bo bych se na to nemohla dívat :-D ale když jdem někam na návštěvu tak si netrofám ji také štrample obléct :-D :-D
MUFICE píše:
Januliiik píše:
Ty hnědé punčošky se srnkou máme taky, ale jsou volné jenom v tom pase a pak se žmolkovatí :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.2.12 09:49

no já blbá, škoda že účty vyhazuju, ale některé když platil chlap, tak měl účty v peněžence tak se nám podařilo nějaké vrátit, ale z těchto žádné.
No já fakt věřím, že se to s těma štramplíkama dá dokupy a zas to bude ta stará kvalita :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
23.2.12 10:02
Januliiik píše:
nám se ty hnědé na dupě dobře popáraly 8o doma to normálně nosí, ale pod teplákama :-D bo bych se na to nemohla dívat :-D ale když jdem někam na návštěvu tak si netrofám ji také štrample obléct :-D :-D
MUFICE píše:
Januliiik píše:
Ty hnědé punčošky se srnkou máme taky, ale jsou volné jenom v tom pase a pak se žmolkovatí :cert:

Našemu klukovi padají, tak musí nosit kšandy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny