Punčocháče pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.10.14 14:39

Punčocháče pro děti

Ahoj,
malej váží 5 kilo a měří 55 cm…trošku vetší třítýdenní novorozenec :-) potřebuji vědět jaké mu mám koupit punčochy na zimu…nevím vůbec velikostně..poradíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.10.14 14:41

A on bude někde běhat ve sněhu?
Přikryj mu nohy dekou… Pro takového prďolku bych punčocháče vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
14.10.14 14:46

A co nosí teď za velikost? 62? Koupila bych 68-74

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
14.10.14 14:48

Těžko říct, kdybych je chtěla kupovat v tomto věku, počkala bych do zimy a pak podle aktuální velikosti koupila. Miminka rostou tááák rychle.
A já bych je asi nekupovala. Bude oblečený, ve fusaku, pod dekou… Po zemi(sněhu) ještě nepoleze. Připadá mi to zbytečný :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.10.14 14:50

Miminko ma prece dupačky, nebo nejake sametove katata s rozepinam mezi nohama, urcite je v zavinovačce a bude ve fusaku, punčocháče nepotrebuje.
To jsem koupila az pro rok a pul starého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
14.10.14 14:52

Já mám zimní dítě, druhé bude taky zimní k punčochy nosila až loni v zimě kolem roka. Bude ho to zbytečne mačkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
14.10.14 14:52

Já mám zimní dítě, druhé bude taky zimní k punčochy nosila až loni v zimě kolem roka. Bude ho to zbytečne mačkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 15:08

Aha :think: To jsem netušila že malé miminka nenosí punčochy…ono je to asi logické..tak moc díky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
44171
14.10.14 15:41

Taky měly všechny tři moje děti první punčocháče až kolem roku. A to jen celobavlněné s gumou v tunýlku, aby to šlo případně potáhnout/uvolnit a dítě nic neškrtilo. Punčocháče na miminko (zvlášť faldíkaté),se mi příčí. Nikdy bych nekoupila nějaké punčochy z Lidlu nebo tak něco.

Na zimní miminko jsem taky používala vrstvení overaly a fusak. Punčocháče nejsou potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.10.14 21:06

Nebo zkus punčocháče se šlama, dělá je firma Dotex. Koupila jsem je na prodite com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat