Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
doufám, že už to tu někde neprobíhalo, ale nemáte někdo doma dětské TeePee ( jako domeček na hraní ) ? Pokud ano, líbí se dětem a jste s tím spokojení ?
Ahoj, my sme ho měli, bylo ještě propojený tunelem ke stanu (iglů). Dětem se líbilo moc, ale protože sme to měli na zahradě nevydrželo to zdejší povětrnostní podmínky
takže už je to v popelnici krom tunelu který úspěšně slouží dodnes, takže já jsem spokojená byla akorát to chtělo lepší stanoviště přeci jen konstrukce byla z úmělé hmoty… Nakonec sem holkám koupila doopravdický stan, ten už vydrží a bude víceúčelový.
Ja mam taky to teepee (jako stan) s tunelem, Honzik to dostal k narozeninam - v Globusu meli
u dvou stanu (teepee a iglu) a tunel asi za 700. Z darku byl uplne nadseny, ale jenom den nebo dva, pak ho zacalo unavovat ohybat se do stanu i tunelu a dal prednost chuzi
![]()
Neprihlasena Inge
Ahoj,
malýmu jsme koupili teepe k narozenimám poté,co mě nutil pořád lézt pod postýlku,jako do domečku.
Asi prvních 14 dní jsme tam byli nastěhovaný pořád.Teď už ho využívá míň,ale každej den tam je zalezlej sám nebo se mnou.Čteme si tam nebo rozebíráme pěnový puzzle,který tam má jako podložku.Takže u nás má stan úspěch.Je mi jasný,že ho to nebude bavit pořád,takže až si ho dlouho nevšimne,tak ho zbalím a vytáhnu později.Myslím,že s tím stanem to je jako u všech hraček,nejdřív jsou pořád v kurzu a za chvíli omrzí.