Rada při zánětu močových cest ve 3. měsíci těhotenství

ivkahr
23.1.13 18:53

rada při zanětu močových

Ahoj maminy.jsem ve třetim měsici těhotenstvi a trpím častými zaněty močových cest dostala jsem v lekarně brusinky na cucani a jelikož v těhotenství se nesmi urologický čaj dala mi Urosept a nejsem si s tím tak moc jistá…máte někdo radu co s tím… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36171
23.1.13 18:56

Ja dostala antibiotika na dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.1.13 18:57

Tak mě pomohl jedině Urinal, ale nevím, zda se může v těhotenství. Také je dobrý brusinkový kompot a džus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.1.13 19:00

Zkus koupit brusinky suseny, zalit horkou vodou a tyc. mixerem rozmixovat a popijet.me to zabralo a doporucila jsem to i v rodine a okoli. jinak hodne pit, at to jde z tela ven, pak jedine leky, ale nevim v tehu jake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivkahr
23.1.13 19:03

Ten čaj Urosept nevíte???

• Citovat
  • Upravit
251
23.1.13 19:17

Tak já měla zánět močových cest - dost akutní a bolestivý a pomohl mi Urinal Akut - byla jsem v té době cca v 5tt a v lékárně mi ho doporučili - nejsem si stopro jistá, ale myslím, že přímo v letáku je uvedeno, že je i pro těhotné. Brala jsem zvýšenou dávku a pak jsem si koupila Brusinky a jedla je ještě cca dva týdny pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivkahr
23.1.13 19:21
@Barbzavomor píše:
Tak já měla zánět močových cest - dost akutní a bolestivý a pomohl mi Urinal Akut - byla jsem v té době cca v 5tt a v lékárně mi ho doporučili - nejsem si stopro jistá, ale myslím, že přímo v letáku je uvedeno, že je i pro těhotné. Brala jsem zvýšenou dávku a pak jsem si koupila Brusinky a jedla je ještě cca dva týdny pravidelně.

to mám taky dost mě bolí v podbřišku a bolí při wc…brusinky si koupi a Urinal Akut mi pindruše ani nenabidla, že prý nic nemužu…a na test z moči čekam, už přes týden…to je taky něco a to jsem se vratila z nemocnice a když jsem odchazela, tak si teprve všimli zanětu v moči…dobrý, že???taky si na pročištěni dávám Boraxové čipky…ale mám tak dva dny klid a pak zase…výtoky žluté, až zelené barvy…

• Citovat
  • Upravit
232
23.1.13 19:24

V těhotenství bych neriskovala jen nějaké doplňky stravy a mazala k MUDrovi pro antibiotika. Existují už naprostá bezpečná po celou dobu těhotenství. Z neléčeného nebo špatně léčeného zánětu močových cest si můžeš uhnat daleko větší hnusy, které by pak mohly ohrožovat miminko.
A k těm antibiotikům si pak můžeš klíďo užívat ty brusinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.1.13 19:29

Urinal akut i ten caj na 1000% muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.1.13 19:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivkahr
23.1.13 19:51
@Kicki píše:
V těhotenství bych neriskovala jen nějaké doplňky stravy a mazala k MUDrovi pro antibiotika. Existují už naprostá bezpečná po celou dobu těhotenství. Z neléčeného nebo špatně léčeného zánětu močových cest si můžeš uhnat daleko větší hnusy, které by pak mohly ohrožovat miminko.
A k těm antibiotikům si pak můžeš klíďo užívat ty brusinky ;)

tam jdu 28.1. do poradny a čekám na výsledky z moči..prý to trvá i 14.dní…zatím mi nedali nic! čekají jak to vyjde…

• Citovat
  • Upravit
3115
23.1.13 19:53
@Žirafátko píše:
Urinal akut i ten caj na 1000% muzes.

tak tak, já jsem užívala preventivně urinal hlavně v zimě, když to bylo hodně dala jsem si urinal akut - určitě se můžou v těhotenství a mně to vždy pomohlo, protože jsem to chytla hned na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
23.1.13 19:59

Za sebe muzu doporučit Cran Max brusinky - z řady Swiss herbal. 100% přírodní, při akutních potížích do sebe lupnu 2 pred spaním a 2 rano, ale už to dlouho nebylo potřeba. Už mi stačí preventivně 1 denně. Trpím na močák dost a bez tohoto už neudělám krok z bytu.

• Citovat
  • Upravit
ivkahr
23.1.13 20:00
@adam755 píše:
Za sebe muzu doporučit Cran Max brusinky - z řady Swiss herbal. 100% přírodní, při akutních potížích do sebe lupnu 2 pred spaním a 2 rano, ale už to dlouho nebylo potřeba. Už mi stačí preventivně 1 denně. Trpím na močák dost a bez tohoto už neudělám krok z bytu.

i v těhu můžu???

• Citovat
  • Upravit
adam755
23.1.13 20:05

No já jsem to jedla, jsou to jen brusinky a pár látek, aby to drželo pohromadě, stejně jako každá tabletka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky