Rada s háčkováním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
128
8.11.12 17:24

Rada s háčkováním

Ahoj holky, hledám radu u zkušenějších. Strašně se mi líbí háčkované věci co tu ty šikovné z nás ukazují. Rozhodla jsem se že se do toho taky pustím. Mám teoreticky nastudovanou čepičku, už jsem i začla. Dostala jsem se ke čtvrtému řádku a začlo se mi to strašně vlnit a nevím co s tím. když koukám a návody a fotky ostatních, tak mají všichni ten základ takový krásně placatý. Nevím co s tím, poradí mi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
8.11.12 17:25
@Eloušek píše:
Ahoj holky, hledám radu u zkušenějších. Strašně se mi líbí háčkované věci co tu ty šikovné z nás ukazují. Rozhodla jsem se že se do toho taky pustím. Mám teoreticky nastudovanou čepičku, už jsem i začla. Dostala jsem se ke čtvrtému řádku a začlo se mi to strašně vlnit a nevím co s tím. když koukám a návody a fotky ostatních, tak mají všichni ten základ takový krásně placatý. Nevím co s tím, poradí mi někdo?

asi moc často zdvojuješ sloupky…jak to přesně děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
8.11.12 17:27

Ahoj já to tu řešila nedávno :D holky mi to vysvětlovaly až mi to docvaklo že v každé řadě musím přidávat dokud není průměr takový jaký potřebuju :D tady je postup podle kterého jsem se učila :) http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
8.11.12 17:44

Když se to mov vlní, tak moc přidáváš, když se to příliž brzo ohýbá, tak málo přidáváš ;) Já radši žádný návody nečtu a přidávám podle oka, aby to mělo správný rozměr a zároveň drželo správný tvar. Tak neboj, to brzo vychytáš, zpočátku holt člověk víc páře než tvoří, ale jak se do toho dostane, je to jednoduchý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3592
8.11.12 17:46

Moc přidáváš. Musíš to vypárat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
8.11.12 18:24
@Pettule69 píše:
Ahoj já to tu řešila nedávno :D holky mi to vysvětlovaly až mi to docvaklo že v každé řadě musím přidávat dokud není průměr takový jaký potřebuju :D tady je postup podle kterého jsem se učila :) http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

podle toho jsem jela taky, ale očividně jsem to zle pochopila :D ale už vím kde jsem udělala chybu…no nic jdu párat…dvě řady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
8.11.12 19:11

To nic není, já minulý týden párala celou čepici, a to prosím dost intenzivně háčkuju víc jak dvacet let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.11.12 21:21
@ugluk píše:
To nic není, já minulý týden párala celou čepici, a to prosím dost intenzivně háčkuju víc jak dvacet let :mrgreen:

já párám snad každou čepici aspoň kus, a to už jsem jich taky pár udělala :mrgreen: Holt každá příze je jiná, každý háček je jiný a pokaždé je potřeba trošku jinak postupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.11.12 00:32

Ha…čapka hotová, že mi to ale trvalo co? :D Všem moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie