Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den,
mam mozna trosicku netypicky dotaz…
Chtel bych svoji manzelce udelat radost a vzit ji nekam na vikend. Dlouho (roky) jsme spolu poradne nikde nebyli (mame male deti) a zajimal by mne Vas zensky nazor.
Udelala by Vam vetsi radost Pariz, Rim, anebo uplne jine mesto? Na vylety do prirody s manzelkou moc nejsme.
Já myslím, že jí potěší cokoli, kde nebude muset nic dělat, bude hýčkána a zahrnuta pozorností.
Určitě víš nejlíp, která země je jí bližší.. ![]()
ahoj, mně osobně Amsterodam, můj sen.
Paříž, Řím apod. jsou moc profláknutý ![]()
jo a chválím za nápad ![]()
A.
Mě by udělalo radost cokoliv. Paříží ani Římem bych nepohrdla.
P.S. kdyby jste měli místo v kufru, ráda bych se tam vešla
![]()
Ahoj,mě by udělal radost nějaký welness-hotýlek s všemožnou péčí-kosmetika,masáže,bazének,šampíčko,spánek
Ale pokud by sis představoval něco venku,tak Paříž je pěkná,nebo Benátky-gondoly apod ![]()
Já osobně bych brala Paříž nebo Londýn. Je to ale supet nápad, určitě to ocení.
Svou ženu znáš nejlíp ty, mě osobně by to bylo jedno, já nebyla ani v Římě ani v Paříži, takže bych ocenila cokoliv. Hlavně abyste si odpočinuli, nechali se hýčkat a bylo to moc romantické. Hlavně si to užijte ![]()
Tak to je krásný-můj sen je Paříž.V Římě jsem byla a nádhera.Ať vybereš cokoliv,myslím,že už ten nápad jí musí potěšit. ![]()
ahoj, tak já bych brala Paříž, Benátky vůbec, mam na ně špatné vzpomínky (záleží teda v jakym počasí se absolvují, ale jsou většinu času pod vodou a to by mi moc hezký a romantický nepřišlo) a nebo bych brala ten wellness, masáže, vířivka jů
Pariz je krasny romanticky mesto,my tam zrovna jedeme za tyden i s nasi malou. byla jsem v Parizi pred 5tii lety a je tam super pohoda.bydlim v Anglii a Londyn mi prijde takovy hekticky,vsude motaji lidi..je taky hezky,ale Pariz je proste vic pohodovejsi. ale manzelka bude mit radost urcite z kazdeho vyletu,ktery vyberes.
L.manzel píše:
Dekuju za reakce,
ted uz to jenom nejak ututlat
Kdyby něco,tak já klidně pojedu
![]()
Jůůů, tak tebe bych fakt chtěla mít doma. Místo ti asi neporadím. Záleží na manželce, co má ráda. Ale já bych brala nějaký welness víkend, kde bych byla opečovávaná a rozmazlovaná
![]()
Zavidim. Mne kdyz manzel uchysta prekvapeni, tak jedine neprijemny ![]()
Toto znam pouze z filmu.
Ale jinak se mam dobre, to zas nee ze nee ![]()
Nejsi muj manzel?
Ale ne, ten je dneska mimo net. ![]()
Me by nejvic udelal radost wellness hotel s procedurama. Byli jsme 2× tady a i kdyz je to od nas dalka, vazne se to vyplati. ![]()
Ze zahranici by mi udelalo radost cokoliv. Nejvic asi Londyn nebo Pariz, tam jsem jeste nebyla.
Příspěvek upraven 24.09.10 v 12:56