Rady a tipy na Vánoce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1163
20.11.13 13:22

Rady a tipy na Vánoce

Ahoj holky,
chtěla bych Vás poprosit, kdy vyzdobujete byt tak nějak Vánočně? :)
Já už bych zdobila, ale abych nebyla jediná :D
Máte nějaké spešl nápady, výzdoby domova.?
Já jsem dělala loni „Vánoční město“ vystříhané z papíru na okno, letos ho dám zas, bylo krásné :)

Pojďme si vyměnit rady a tipy jak Vánočně zútulnit domov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
20.11.13 13:25

No, tak zdobím na první adventní neděli. Jinak nic moc extra, udělám adventní věnec, věnec na dveře, vánoční truhlíky na okna s osvětlením. Na okna někde vánoční nálepky, někam dám takovou tu papírovou hvězdu.
Vedle krbu dám do velké vázy větve ozdobené vločkami udělaných z proužků papíru. Jmenuje se to Quiling a vločky vypadají opravdu luxusně. Jdu najít nějaký odkaz, ať něčím přispěju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.11.13 13:26

@Zirafka11 jj, to město je krásný :palec: hodně používám ty vystřihovánky z papíru, vypadá to na oknech moc pěkně. Zrovna se chci kouknout a vytisknout něco nového.
Před lety jsem měla na dveřích krásnou vystřihovánku, byli to tři králové, ještě jsem je dozdobila stužkama a vypadalo to nádherně, akorát se mi to ztratilo a nemůžu to nikde najít :zed:

A zdobit začnu před Mikulášem, většinou první adventní neděly.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
20.11.13 13:27

http://www.zbozi.cz/…ni-quilling/ tady je odkaz na knížku kde ty vločky jsou. Jinak co jsem v rychlovce našla na webu, tak na fotkách nevypadají hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.11.13 13:29
@K-Black píše:
@Zirafka11 jj, to město je krásný :palec: hodně používám ty vystřihovánky z papíru, vypadá to na oknech moc pěkně. Zrovna se chci kouknout a vytisknout něco nového.
Před lety jsem měla na dveřích krásnou vystřihovánku, byli to tři králové, ještě jsem je dozdobila stužkama a vypadalo to nádherně, akorát se mi to ztratilo a nemůžu to nikde najít :zed:A zdobit začnu před Mikulášem, většinou první adventní neděly.

Nedely :-O

• Citovat
  • Upravit
K-Black
20.11.13 13:30
@nikol.ondrášovka píše:
Nedely :-O
:roll: neděli no :roll: běž si rýpat jinam, všichni vědí že s tím mám problém :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1.zizi

@Zirafka11 ja delala ozdoby se suseneho ovoce..citrony, pomerance, grepy a na stromecku to vypada moc dobre

• Citovat
  • Upravit
3477

My zdobíme byt a stromek 23.12. a někdy se stane, že aj 24.12. :lol: a zdobíme klasicky, žádný přeháňky neděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
20.11.13 13:31

U nás se zdobí tak tři dny před Štědrým dnem, když je chvíle… Věnec na dveře a tak. Ale my toho ani moc nemáme… :nevim:

@K-Black píše:
A zdobit začnu před Mikulášem, většinou první adventní neděly.

Ale fuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.11.13 13:31

Nejhezci jsou blikatka v oknech, vlocky s papiru :srdce:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.11.13 13:33
@K-Black píše: :roll: neděli no :roll: běž si rýpat jinam, všichni vědí že s tím mám problém :mrgreen:

Uplne sem tim skazila vanocni atmosferu. V listopadu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
20.11.13 13:33

@Fjodorka ty taky :roll:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.11.13 13:34

Nebo Zkazila? :think:

• Citovat
  • Upravit
1163

Na pravopisné chyby vám prdim, to říkám rovnou :P chci typy, ne hledat chyby :D
Jojo, to sušené ovoce taky není špatné :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472

Já nejspíš zdobit nebudu vůbec.. :think: když se rozhlídnu, je to tu jak po výbuchu bomby.. já polehávám, páč je mi furt blbě, na hlubší úklid nemám sílu.. a zdobit chlívek nemá cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný