Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chtěla bych Vás poprosit, kdy vyzdobujete byt tak nějak Vánočně? ![]()
Já už bych zdobila, ale abych nebyla jediná ![]()
Máte nějaké spešl nápady, výzdoby domova.?
Já jsem dělala loni „Vánoční město“ vystříhané z papíru na okno, letos ho dám zas, bylo krásné ![]()
Pojďme si vyměnit rady a tipy jak Vánočně zútulnit domov ![]()
No, tak zdobím na první adventní neděli. Jinak nic moc extra, udělám adventní věnec, věnec na dveře, vánoční truhlíky na okna s osvětlením. Na okna někde vánoční nálepky, někam dám takovou tu papírovou hvězdu.
Vedle krbu dám do velké vázy větve ozdobené vločkami udělaných z proužků papíru. Jmenuje se to Quiling a vločky vypadají opravdu luxusně. Jdu najít nějaký odkaz, ať něčím přispěju ![]()
@Zirafka11 jj, to město je krásný
hodně používám ty vystřihovánky z papíru, vypadá to na oknech moc pěkně. Zrovna se chci kouknout a vytisknout něco nového.
Před lety jsem měla na dveřích krásnou vystřihovánku, byli to tři králové, ještě jsem je dozdobila stužkama a vypadalo to nádherně, akorát se mi to ztratilo a nemůžu to nikde najít ![]()
A zdobit začnu před Mikulášem, většinou první adventní neděly.
http://www.zbozi.cz/…ni-quilling/ tady je odkaz na knížku kde ty vločky jsou. Jinak co jsem v rychlovce našla na webu, tak na fotkách nevypadají hezky.
@K-Black píše:
@Zirafka11 jj, to město je krásnýhodně používám ty vystřihovánky z papíru, vypadá to na oknech moc pěkně. Zrovna se chci kouknout a vytisknout něco nového.
Před lety jsem měla na dveřích krásnou vystřihovánku, byli to tři králové, ještě jsem je dozdobila stužkama a vypadalo to nádherně, akorát se mi to ztratilo a nemůžu to nikde najítA zdobit začnu před Mikulášem, většinou první adventní neděly.
Nedely ![]()
@Zirafka11 ja delala ozdoby se suseneho ovoce..citrony, pomerance, grepy a na stromecku to vypada moc dobre
My zdobíme byt a stromek 23.12. a někdy se stane, že aj 24.12.
a zdobíme klasicky, žádný přeháňky neděláme.
U nás se zdobí tak tři dny před Štědrým dnem, když je chvíle… Věnec na dveře a tak. Ale my toho ani moc nemáme… ![]()
@K-Black píše:
A zdobit začnu před Mikulášem, většinou první adventní neděly.
Ale fuj ![]()
@K-Black píše:neděli no
běž si rýpat jinam, všichni vědí že s tím mám problém
Uplne sem tim skazila vanocni atmosferu. V listopadu ![]()
Na pravopisné chyby vám prdim, to říkám rovnou
chci typy, ne hledat chyby ![]()
Jojo, to sušené ovoce taky není špatné ![]()
Já nejspíš zdobit nebudu vůbec..
když se rozhlídnu, je to tu jak po výbuchu bomby.. já polehávám, páč je mi furt blbě, na hlubší úklid nemám sílu.. a zdobit chlívek nemá cenu ![]()