Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
prosím poraďte, už týden se s manželem dohadujeme jaký pořídit koberec do dětského pokoje. Pokoj je jenom pro dceru a teď ma 1,5roku.
mě by se libil tento
http://www.koberce-carpeta.cz/…4-m/d-72588/
manžel, ale namíta, že je to strašně tenký koberec a v zimě ji na zemi bude zima, a že když už bude kupovat tak chce koupit nějaký pěkný kvalitní.. jemu by se libil tento
http://www.kralovstviinterieru.cz/…r-39-sire-4m
Mě se, ale do pokoje taková tmavá nelibi, manžel zase argumentuje, že tam nepůjde vidět pokud do dcera od něčeho utapa..
tak ja Vam nevím.. jaké máte koberce v dětském pokoji.. na jednu stranu bych chtěla něco pěkného.. ale je fakt, že ten koberec, který se mi líbí je fakt tenky..
Poraďte.. Díky
@Moniulik Mně se ten koberec co jsi vybrala teda vůbec nelíbí
je strašně růžový
koberec co vybral manžel mi zas tak tmavý nepřijde ![]()
Rozhodně bych dala přednost něčemu vkusnějšímu, než tomu kýčovitému ![]()
zkus to ještě přehodnotit, nebo se podívejte po něčem úplně jiném ![]()
edit: tenký koberec je opravdu k ničemu, měli jsme u postele a úplně se vydřel při běžném vysávání, izolační vlastnosti samozřejmě mizivé.
Příspěvek upraven 19.11.13 v 12:00
Ja bych vybrala neco detskeho, ale umirnenejsiho. My mame v loznici obou holek oranzovy koberec s malinkyma barevnyma tlapkama (jako by se tam prosel pejsek). Prave jsem nechtela vyrazne vzory a taky nejsem nejaky echt zastance ruzove. Ale manzeluv mi prijde hrozne smutny, existuji krasne barevne koberce, bezte se nekam podivat - ja taky vybrala az v realu ![]()
My máme v dětským pokojíku teda parkety a uprostřed mají kluci koberec se silnicema, ale kusovej. Kdybych chtěla dávat koberec přes celej pokoj, určitě bych volila spíš jen jednobarevnej, tím barevným se to (podle mě) hrozně přeplácá a hlavně podle mě může mít pak prcek problém se zklidněním… Pokud je ta růžová fakt tak sytá, jak na obrázku…
Klidně bych zvolila nějakej jemně růžovej koberec s tím, že holt čas od času budeš muset čistit, když tam malá něco rozlije, zašlape… Prostě aby to k tomu pokojíku sedělo… ![]()
EDIT:
my teda máme jen tenkej koberec, není ničím podšitej a rozdíl oproti holé podlaze je šíleně znát i když je jen tenkej.(pod náma nikdo nebydlí, takže zespodu nejsme vytápění)
Příspěvek upraven 19.11.13 v 12:03
@Aliik píše:
Ja bych vybrala neco detskeho, ale umirnenejsiho. My mame v loznici obou holek oranzovy koberec s malinkyma barevnyma tlapkama (jako by se tam prosel pejsek). Prave jsem nechtela vyrazne vzory a taky nejsem nejaky echt zastance ruzove. Ale manzeluv mi prijde hrozne smutny, existuji krasne barevne koberce, bezte se nekam podivat - ja taky vybrala az v realu
my jsme už přešli asi 5 obchodů… ten tvůj bys nenašla na netu?
Ono i záleží na tom, jak máte pokojík vyzdobený. Pokud decentně, zvolte něco živějšího. Pokud ho máte plný hraček, obrázků atd., zvolte decentní koberec ![]()
Mít na celé podlaze takový růžový fosfor, tak asi po pár dnech skončím u chocholoušků. Manželův výběr mi taky nepříjde až tak tmavý, ale do dětského pokoje bych volila více „dětský“ koberec. Být Váma, poohlédnu se po něčem jiném, každopádně v barvách lahodícím oku ![]()
Mě přijde super ten, co vybral manžel, a le v jiné barvě, co třeba zelená? to s růřžovýma prvkama vypadá parádně…
A už je nějaký nábytek? Já jsem se první toho manželova zděsila
Ale když nad tím přemýšlím, tak bych dala ten jeho. K tomu bych třeba vymalovala na světle růžovo, ať tam máš taky tu svoji barvu, klidně závěsy v sytější růžové i v podobném stylu, jak je ten tvůj koberec a k tomu světlý, klidně i bílý nábytek, nějaké veselé polštářky, doplňky, obrázky a bude to moc hezké.
Ten růžový je podle mě dost vykřičený, ale viděla jsem ho i v jiných barvách a líbil se mi nejvíc asi žlutý (teplá, veselá barva). A i když je tenký, nevadilo by to, protože se pod koberec dají koupit takové podložky (izolace). ![]()
Ahoj, já na růžovou taky nejsem, ale když už tak bych zvolila nějaký teplejší. Náš malý má v pokojíčku takový šedý, vyšší chlup, kombinovaný s bílým chlupem, vypadá, pěkně a zároveň je teplý. Je ale pravdou, že to není dětský koberec (tvůj návrh).
Zvolila bych decentnější barvu než ten růžový, ale zase nižší chlup než ten šedý. Na barevném se blbě hledají třeba malé kostičky z Lega, v chlupatém to taky nebude výhra lovit nějaké pidi botičky panenek třeba.
@lovesmile píše:
Ten růžový je podle mě dost vykřičený, ale viděla jsem ho i v jiných barvách a líbil se mi nejvíc asi žlutý (teplá, veselá barva). A i když je tenký, nevadilo by to, protože se pod koberec dají koupit takové podložky (izolace).
pravě, že ja jsem viděla taky i ten žlutý a byl moc hezký
http://www.podlahovecentrum.cz/…sis.tpl.html
ale jak ted nad tím uvažuju, tak to asi bude fakt přeplacane.. mala ma fakt hodně hraček.. a všeho možného
Spis bych koukala na slozeni a sla si ho osahat. Nektere ty umeliny jsou strasne neprijemne.
Barvu bych vzala jemnejsi, neutralnejsi. Urcite bude v pokoji spousta barevnych veci.
Jo a vymalovano budu mít na bílo jenom na stěně bude malba kočičky (hello kitty) to by bylo jenom v případě, že bude jednobarevný koberec.. pokud bude barevny.. tak nic..
a co řikate na tyyto?
http://www.koberce-breno.cz/…sor_34_v.jpg
ten už je asi moc světlý, že?
http://www.koberce-breno.cz/…sor_03_v.jpg