Jaký koberec do dětského pokoje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
19.11.13 12:22

Spis bych koukala na slozeni a sla si ho osahat. Nektere ty umeliny jsou strasne neprijemne.
Barvu bych vzala jemnejsi, neutralnejsi. Urcite bude v pokoji spousta barevnych veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
19.11.13 12:26

Jo a vymalovano budu mít na bílo jenom na stěně bude malba kočičky (hello kitty) to by bylo jenom v případě, že bude jednobarevný koberec.. pokud bude barevny.. tak nic..

a co řikate na tyyto?
http://www.koberce-breno.cz/…sor_34_v.jpg

ten už je asi moc světlý, že?
http://www.koberce-breno.cz/…sor_03_v.jpg

http://www.koberce-breno.cz/…sor_03_v.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.13 12:26

@Moniulik koukla bych na nějaký neutrální, ale né tmavý. Můj kluk má v pokojíku „hřiště“, je to ten koberec s potiskem silnic a pod :think: pro holčinu ale nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
19.11.13 12:27

Tak my máme u malé v pokojíčku úplně stejný koberec jako jsi vybrala ty, akorát v jemně zelenkavé barvě a jsme s ním naprosto spokojení. U všech má úspěch…Co se týče zimy, nezdá se mi, že bychom na něm nemohli sedět a hrát si, že by nás studila zem…Ale taky nepočítáme, že ho tam bude mít do 18-ti. Ono, tento kobereček je opravdu dětský, mám téměř stejně starou dcerku jako ty a myslím, že pro ni je ideální, pro starší dítko, které třebas už chodí do školy, tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.11.13 12:27

Jo, ještě bacha, na jednobarevném koberci tohoto typu je vidět každé smítko! Měli jsme v minulosti červený, tmavě hnědý a fialový a všecko bylo peklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.11.13 12:46

Máme světle šedý a na něm barevné menší koberečky.

Teda ten tvůj růžový se mi taky nelíbí - možná v malé ploše, ale přes celý pokoj, to by mě kleplo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.11.13 12:50

Manžel má evidentně lepší vkus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
19.11.13 13:05

Moni, mě ty koberce připadají jako do dospělácké ložnice nikoliv jako do dětského pokoje.

Taky bych ptořebovala poradit s kobercem do pokojíčku, ale zatím jsem tu bohužel inspiraci nenalezla. Máme kusovku silnice, ale je to příliš maličké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.11.13 13:12

Moje dcera si ve 2 letech vybrala do pokojíčku ten růžový. A já suchar :mrgreen: jsem druhé dceři (ta do toho ještě kecat nemůže) vybrala světle šedý. A upřímně, pokojíček s tím růžovým je daleko hezčí a není na koberci vidět každé smítko (na rozdíl od toho šedého).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.1.15 19:09

Poradíte, kde sehnat kusový dětský koberec pro holčičku v rozměru tak cca 100×200 a aby nestál přes tisíc korun? Našla jsem i za 3,5 tis. Kč, ale to už je šílené, je jí 10 měsíců učí se lézt a nechci aby lezla po studené podlaze, která klouže, chci ho do dětského kout v obyváku. Díyk za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
12.2.15 22:57

@Chechia Mám přesně stejnou potřebu. Sehnala jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
12.2.15 23:01

@Moniulik Mě se líbí ten růžový. Musíš si zadupnout my máme celí obývací pokoj růžový :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
12.2.15 23:04

@LaManka A co molitanové puzzle? Je cca30×30cm velké, teplé, dá se umýt a do tisícovky byste se veška krásně- a když jsou děti starší vkládají tam různobarevné kousky-prostě multifunkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
12.2.15 23:19

@BaMaK No kdyby bylo teplejší než koberec, tak bych to brala. Máme ale už nějaké schované po bratrancích, takže už si nechci kupovat nové (to bych si koupila co nejtlustší), budu to muset „osedět“.

Ale koberec mě láká více. Byl by stále uprostřed místnosti, nějak nevím, jak dobře by se nám po tom puzzleti chodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
12.2.15 23:55

@LaManka hele my ho máme v obyváku na kousku, máme plovoučku, tak aby si malá nehrála na holé zemi, já potom chodím ráda, jediná nevýhoda je, že to malá strašně ráda rozebírá, takže svůj účel stejně neplní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný