Rady Doplatek elektřiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69
6.9.15 08:46

Rady Doplatek elektřiny

Dobrý den,
Potřebuji prosím poradit. Přišel mi doplatek za elektřinu cca 6000,– Kč a já na ní tento měsíc nemám splatnost byla k 25.8,tak jsem zavolala a splatnost mi posunuli o 10 dní na 6.9 a já myslela, že mi rodina vrátí peníze a nevrátila :? A bohužel mi furt slibovali, že to nějak zařídí a nic ted mi volali, že se moc omlouvají, že nemají a když jsem volala na čez slečna mi to, už neposune :? Co mám čekat? Ještě mi nedošla upomínka, ale když jsem to přesouvala tak netuším jestli vubec dojde a náhodou mě už neodpojí :( prosím rady a zkušenosti? Děkuji moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
6.9.15 09:22

Pošli aspoň něco, pár stovek, projev vůli dluh splatit. Doporučeným dopisem pak požádej o splátkový kalendář s tím, že jakmile budeš moct, splatíš dluh najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
6.9.15 09:32

Cez je v odpojovani rychly. Zkus poslat pisemnou zadost o splatkovy kalendar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
6.9.15 09:45

Jedinou variantou je, že Vám povolí splátkový kalendář. Zavolejte tam znovu a zkuste se na něj zeptat. Měli by to předat na platební oddělení, které se k tomu vyjádří. Většinou se dávají 3 splátky. Záleží taky na tom, jak doposud platíte. V případě, že splátkový kalendář nebude povolen a dojde k překročení splatnosti cca k datu splatnosti další zálohy, může dojít (a taky často dochází) k odpojení elektřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
6.9.15 09:49

Divim, ze se ti nedali moznost tu castku rozdelit na pul, teda jestli by ti to pomohlo. A na 10 dni? Neni problem dat 30 dni odklad…

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
6.9.15 09:50

Jo a proc vlatne tolik doplacis? Je to divne…co ti tam porad jelo?

• Citovat
  • Upravit
2874
6.9.15 09:54

Kolik si rodině půjčila? Třeba mají výplaty až 15 v měsíci, vrátí až pak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.9.15 11:00

@Blekota promiň mi to moc vtipné nepřijde pujcila jsem 15000 a 25000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.9.15 11:00

@Blekota promiň mi to moc vtipné nepřijde pujcila jsem 15000 a 25000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.9.15 11:01

A nepřijde mi Upominka? 30 mám výplatu to bych jim to dala všechno najednou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
6.9.15 11:53
@Dejvinka píše:
@Blekota promiň mi to moc vtipné nepřijde pujcila jsem 15000 a 25000…

A předpokládám že bez papírů, jakéhokoliv papíru. Pro příště: nepůjčovat ani nevěřit nejbližším v rodině, ti jsou nejhorší, protože předpokládají, že když nevrátí včas, tak ty jím to promineš a vše je v pohodě.
Taky jím můžeš napsat nebo poslat fakturu, která je po splatnosti. Možná by si uvědomili, v jakých sračkách jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.9.15 13:08
@Blekota píše:
A předpokládám že bez papírů, jakéhokoliv papíru. Pro příště: nepůjčovat ani nevěřit nejbližším v rodině, ti jsou nejhorší, protože
předpokládají, že když nevrátí včas, tak ty jím to promineš a vše je v pohodě.
Taky jím můžeš napsat nebo poslat fakturu, která je po splatnosti. Možná by si uvědomili, v jakých sračkách jsi.

@Blekota
Dekuji za rady a neboj už jsem vyléčená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný