Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bowling normalne hrála - pamatuju si, ze už jsem měla malé brisko.
Jinak ja jsem na jídlo, tak zkusit nějaký gourmezdky večer? Nebo nějaký ten oroom?
Jinak tady v západních Čechách zatím to není tak hrozne. Prší, ale povodně zatím nejsou úplně moc. Vyber něco na kopci ![]()
Bowling bych se nebála si zahrát. Pokud se na to citiš, nevidím v tom problém ![]()
Vzhledem k situaci, to asi nebude úplně nejlehčí něco vymyslet.
Ale co třeba kino? Nebo vyjet někam na welness, zkusit zahraniční pobyt na par dní (Polsko, Slovensko,…) samozřejmě dle stavu povodní 🙏🏻
Ja si myslim, ze cokoliv jako kdyz by jsi tehotna nebyla.jen bych se vyhnula rizikovym sportum a adrenalinu ☺️.kdyz se pocasi umoudri-turistika. Muzete i bazen, kino, divadlo,
Jsi těhotná, ne nemocná. Já hrála bowling několikrát během těhotenství, jen teda poslední 2 měsíce už to nešlo, leda by se házelo se mnou
Vždyť u toho jen hýbeš rukou…
Zdravím 👋🏼
S mužem čekáme mimčo - jsem v 17+2tt a teď máme společný týden volna. Měli jsme společně jet na výlet, přítel měl zarezervovanou střelnici, bohužel k naší smůle střelnice je vytopená a hotel nám zrušil rezervaci z důvodů povodní - když se daří tak se daří 🫣
Tudíž plánuju, co ten týden budeme společně podnikat. Napadl mě třeba bowling, pak jsem si uvědomila, že to asi není nejlepší nápad v 17tt.. tudíž se ptám, máte nějaké nápady, co podniknout? 😅 Potřebuju zachránit dovolenou