Co dělat o dovolené v 17. týdnu těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
christin_5
15.9.24 13:40

Rande s přítelem

Zdravím 👋🏼
S mužem čekáme mimčo - jsem v 17+2tt a teď máme společný týden volna. Měli jsme společně jet na výlet, přítel měl zarezervovanou střelnici, bohužel k naší smůle střelnice je vytopená a hotel nám zrušil rezervaci z důvodů povodní - když se daří tak se daří 🫣
Tudíž plánuju, co ten týden budeme společně podnikat. Napadl mě třeba bowling, pak jsem si uvědomila, že to asi není nejlepší nápad v 17tt.. tudíž se ptám, máte nějaké nápady, co podniknout? 😅 Potřebuju zachránit dovolenou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1188
15.9.24 13:47

Ja bowling normalne hrála - pamatuju si, ze už jsem měla malé brisko.
Jinak ja jsem na jídlo, tak zkusit nějaký gourmezdky večer? Nebo nějaký ten oroom?
Jinak tady v západních Čechách zatím to není tak hrozne. Prší, ale povodně zatím nejsou úplně moc. Vyber něco na kopci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
15.9.24 14:13

Bowling bych se nebála si zahrát. Pokud se na to citiš, nevidím v tom problém :palec:

Vzhledem k situaci, to asi nebude úplně nejlehčí něco vymyslet.
Ale co třeba kino? Nebo vyjet někam na welness, zkusit zahraniční pobyt na par dní (Polsko, Slovensko,…) samozřejmě dle stavu povodní 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
110
15.9.24 20:02

V 20tt na ledovci a v 3000 mnm úplně v klidu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
15.9.24 20:29

Ja si myslim, ze cokoliv jako kdyz by jsi tehotna nebyla.jen bych se vyhnula rizikovym sportum a adrenalinu ☺️.kdyz se pocasi umoudri-turistika. Muzete i bazen, kino, divadlo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.24 23:06

Jsi těhotná, ne nemocná. Já hrála bowling několikrát během těhotenství, jen teda poslední 2 měsíce už to nešlo, leda by se házelo se mnou :lol: Vždyť u toho jen hýbeš rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí