Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky, snažilky, těhulky:-), dnes jsme si koupila Rapiclear, bohužel na něj nertu moc dobré recenze, bojím se, abych nebyla zklamaná. Jak jste spokojené s tímto testem? Mám týden do MS, tak bych to zítra ráno už zkusila.Mpoc děkuji a hodně štěstí+:-)
Kaacka - no, co ja viem, tak RapiClear ukazuje tehotenstvo, ked uz pomaly babatko kope
Najlepsie su asi Mamatesty, teda z mojej skusenosti. Tie su dost spolahlive. A este wondfo, ale tie sa nedaju asi kupit v lekarni. Ale tyzden pred MS
to neviem, ci uz ti nieco vobec ukaze. Skus este par dni vydrzat aby si bola aspon tak 10 dni po ovulke.
Já jsem testovala RapiClearem vloni. Bohužel nemůžu nijak posoudit, měla jsme sice dvě na testu, takže mi vyšel pozitivně a opravdově, ovšem testovala jsem až 57 den cyklu.
Mě těhotenství potvrdil 2 dny po vynechání MS, ale jen slabá čárka, ale to hodně záleží na tom, kolik hcg v krvi máš, to je různé. Četla jsem, že nejdřív detekuje těhu ClearBlue, však je taky pěkně drahý.
Já na něm měla slaboučkou druhou čárku dva dny před MS, ta už se nedostavila
.
Kacko,já jsem s tímto testem byla maximálně spokojená,při obou těhu mi vyšel pozitivní už 6.den po oplodnění a mám z toho dva krásný rarášky. ![]()
Držim palečky,aby ti vyšel též pozitivní. ![]()
moc děkuji:-),tak uvidíme:-)také všem snažilkám drž
íme palce
tak jsme si dělala tento testík a nic, ráno jsme zkusila Mamates a také nic(mám 5 dni do MS), ani ducha jsme nevykoukala
, tento měsíc hážu flintu do žita, myslím, že to nevyšlo, když jsme čekala malého,měla jseme test pozitivní už týden pře MS, tak mě to ted mrzí, ale vím, že to nemusí nic znamenat. DRžíme všem palečky a dvě čárečky an testíku ![]()
Holky tak ja jsem si ho taky delala vcera ,cervena mela prijit, ale uz 4 den nic a test negativni, jenze ted jsem asi dostala zanet mocovych cest, zitra pujdu k dr. Muže ten zanet nejak cervenou posunout nebo ukazat spatne ten test?
KaackaM píše:
tak jsme si dělala tento testík a nic, ráno jsme zkusila Mamates a také nic(mám 5 dni do MS), ani ducha jsme nevykoukala, tento měsíc hážu flintu do žita, myslím, že to nevyšlo, když jsme čekala malého,měla jseme test pozitivní už týden pře MS, tak mě to ted mrzí, ale vím, že to nemusí nic znamenat. DRžíme všem palečky a dvě čárečky an testíku
Ja jsem to mela s malou to same jak jsem ji cekala, a ted se mi neukazou
Jak dlouho se snazis o druhe miminko?
Reni, snažíe s eprvní měsíc:-), ale malého ještě trošku kojí a může to být tím. Ted sjem si dělala Mamatest a má ta slabou druhou, jenže v zápětí jsme to dostala(o tři dny dřív:-((, držíme palce.
Kaaci ja se snazim uz 3 mesic a porad nic. A carku uz tam nemas? To je mi lito, ale brzy se tam ukaze urcite!! A co prvni tehu bylo hned? Ja jsem mela ted problem, ze jsem zacala 4.10 spinit do 7.9 tak jsem sla k dr, a ta mi rekla ze je vsechno v poradku a ze mam jen ovulaci a ze se to stava, no a ted uz cekam 4 den ze prijde cervena a nic, tehu test taky nic, tak pockam jeste tyden a pak testnu, jsem zvedava jestli prijde, jen jak jsem psala mam zanet mocovych cest tak zitra povalim k dr, tak se to mozna tim nejak oddalilo.
čárku nevím, ja tetovala dnes a ukazala se, uvidim, jak jestli se ms rozjede nebo ne. Prvni tehu slo hned, zacali jsme se snazit a za dva tydny byly dve carky:-), drzi palce, at to vyjde, nekomu se druha carka ukaze az treba za dlouho potom, co nedostanou ms:-)
ja doufam ze ten pripad budu ja, a tobe samozrejme drzim pesticky at tam zustanou a sili!!!