Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o radu.Chtěla bych koupit mému 2 letému synovi k vánocům nějaký razítka.Ale nevím jaký.Bojím se toho ingoustu.Aby nebylo všechno od indoustu.Exustujou nějaký razítka pro takhle malý děti nebo mám raději počkat.Chtěla bych ho nějak zabavit na dlouhé zimní dny.Kupovali jste něco vy?Díky.
Koupila jsem pro naši malou asi před 3 měsíci skvělá razítka u nás v malém hračkářství. Měli jich tam spoustu (v sadách i jednotlivě) za skvělou cenu. Inkoustu se neboj - jde krásně umýt a i vyprat - je to taková zvláštní barva právě pro tento účel, takže žádný klasický inkoust, jako ho známe z našich školních plnicích per ![]()
Rozhodně s koupí neotálej - u nás razítka frčí ![]()
Taky jsem o tom uvažovala a bála se - jako Hurvínek. Lulje, co máte? Hoď sem prosím značku, výrobce, foto - prostě něco, ať víme, co hledat. Dík.
Taky u nás razítka frčí. Máme dřevěná se zvířátky a dinosaury - sady plus jednotlivě dokoupená u nás v malém hračkářství. Malba razítka na dřevě, povrchu je krásná, reálné zvířátko a trvalá - překryté folií. Dobře se drží v drobné dětské ručce.
Bohužel, na MMB jsem je teď nenašla, abych dala odkaz. Ale měly je tam, něco jsem objednávala i tam.
Jak píše lulje, inkoust jde umýt i vyprát, i když děti s oblibou tiskají po sobě a oblečení, nezůstávají nám nikde žádné fleky.
Taky u nás patří razítka mezi velmi oblíbená.
Ahoj,
my máme tato razítka, spokojenost veliká.Každé razítko má svou „krabičku“, nic není špinavé. Když dojde barva, dají se používat jako klasická razítka.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Gama píše:
Taky jsem o tom uvažovala a bála se - jako Hurvínek. Lulje, co máte? Hoď sem prosím značku, výrobce, foto - prostě něco, ať víme, co hledat. Dík.
Gamo, já jsem obal od razítek už vyhodila, takže nevím, jak se jmenují nebo kdo je vyrábí
Ani na netu jsem je teď nenašla. Ale nejsou dřevěná - jsou z plastu, dobře se drží a na tom držátku je vždycky zobrazeno to, co je dole na „gumě“
K tomu byla podložka s inkoustem - modrým a červeným (takže tisknem fialově
). Řekla bych, že tohle budou razítka nějaké polskočínské výrovy, protože sada 12 razítek nás vyšla na cca 90 Kč.
Nemate nekdo konkretni tip na razitka s inkoustem, ktery jde vyprat a umyt? Chtela bych to zkusit pro naseho prcka 20M, takze je mi jasne, ze to bude vsude kolem a vsude na nem
takze si chci byt jista, ze to neni toxicke a ze to pujde dolu.
@Ali-Ali co třeba něco takového http://www.aladine.cz/…aby-razitka/ Dolů to jde naprosto bez problémů.
@Ali-Ali já koupila tyto polštářky http://www.davona.cz/…6cm/d-87017/ a barva jde perfektně umýt i vyprat. Dcera mívá barvu doslova až za ušima, ale „tiskáme“ denně. Razítka máme různá včetně aladine, ty jsou sice dražší, ale užasně propracované…
@Ali-Ali máme doma ty Baby razítka a naprostá spokojenost. Když malou neuhlídám a orazítkuje mi gauč jde to dolů jen vlhkým hadříkem. A z obličeje to jde taky sundat lehce bez jakéhokoliv dření ![]()
@tezi @Majka12
no ty jsem prave koukala (jsou jedine, co jsem nasla 18+), tak sjem rada, ze jste mi potvrdili, ze to jde umyt ![]()
@hrabacka
to jsou krasne barvy za dobrou cenu ![]()
tak uvidim, jak to nekombinuju. kdyz ho to nebude bavit, tak do toho snad doroste mladsi segra.
Taky jsem koupila krásný v knihkupectvi nebyli to jen razítka ale i omalovánky a uz si s tim nehraje spis ji bavi to kresleni jinak inkoust uplne všude na prstech ![]()
Já tedka kupovala synkovi tyhle razítka s dinosaurama, miluje je. Je nimi naprosto posedlý.. Byla to jasná volba, jsou moc krásné****
Edit adminem: odkaz