RD Rýmařov zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
4.1.15 17:54

Nova 101

Jestli se můžu zeptat - ty tři miliony byly i včetně kuchyňské linky, popř. dalšího vybavení? Nebo je třeba si nechat ještě na něco dalšího větší obnos peněz? Nábytek nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.15 11:27

Mám takovou prosbu, já s přítelkyní se rozhodujeme o domku od RD rymarova a je to NOVA 101 a NOVA 101 EVO, jsou tam rozdíly jak vzhledově i cenově. nám teď zajímá jestli je lepší s vikýřem nebo bez? jestli je tam prostor u střechy a střešním oknem? nebo u vikýře je víc místa?
Je tu někdo s NOVA 101 EVO?
nebo je tu někdo ochotný, jestli by mohl nás pustit na prohlídku? My jsme z Benešova u Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
17.6.15 11:45

Zdravím a obnovuji diskusi:)
Chci se zeptat uvažujeme o domě od firmy RD Rýmařov a zajímá mě jelikož jsou to dřevostavby. Jak jste s pokojeni s bydlením- kdo už bydlíte co se týká hlučnosti v domě? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
21.6.15 15:18

@gavi nám cenu navýšili, naměřili nám střední radon a špatný terén doplatek byl 22 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.6.15 12:52

Zdravím,
s manželem jsme s RD Rýmařov podepsali smlouvu o smlouvě budoucí a čekáme až nám přijde fakturka k úhradě něco přes 30 000,–Kč. Chceme domeček Largo 84 HIT. Akorát mi vrtá hlavou, že v ceně je koupelna, dlažby, dveře atd… ale koupelny jsou v rozmezí cca 10 000 až do 100 000,–Kč. Nevíte do jaké částky Rýmařov financuje? Například financuje koupelnu do 50 000 a víc už si platíte sami (popřípadě z hypotéky)? Přece nejde, aby si někdo pořídil koupelnu za 30 000 a druhý třeba za 100 000 a nemusel by nic doplácet.
Ještě prosím někoho se zkušenosti se stavbou RD Rýmařov jestli by mě více zasvětil. Jak to probíhalo, celkovou cenu domu, atd. Strašně se děsím, že konečná suma domu bude nevyčíslitelná :( Ale to je i tím, že jsem si nikdy půjčku ani nic podobného nebrala a z toho mám opravdu strach.
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.6.17 10:32

Largo 85 economy pomoc

Potrebuju poradit budeme stavet Largo 85 economy 3+1 a predelameho na 4+1 a chtel bych vedet jaky upravy jeste udelat nebo co jste si upravili pro lepsi ziti vy? Jakakoliv informace cena :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.3.18 13:19

Ahoj holky :) jsem kluk, ale to neva, že ne? RD Rýmařov jsem prověřoval nedávno. Narazil jsem na klíčový problém - čekačka na dům jsou 2 roky od teď. Vzhledem k tomu, že před tím musím prodat současnou nemovitost + najít a koupit pozemek + vyŕídit stavební připravenost a sjednat novou hypotéku, tak se tento termín přede mnou posouvá. Ocením také, pokud někdo přidá další zkušenosti s touto firmou. Je to jediná firma staveb na klíč, na kterou jsem nenašel křivého slova na netu. Je to sice hotové za měsíc, pokud si ale řeknou o zálohu, tak budu 2 roky se 4-člennou rodinou v nájmu a splácet bance tu zálohu. No, pořád je to lepší, než stavět svépomocí/dodavatelsky. To budu v nájmu a splácet celý 3 mega za dům.
Povzbudí mě jakékoliv pozitivní odezvy na tuto firmu :) plus samozřejmé valte i ty negativní. O ty stojím ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.7.18 18:57

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s domem Rohe 101 od RD Rýmařov máme o tento dům zájem,ale nevím zda někdo nemáte s domem problémy a nebo jste spokojeni,předem děkuji za odpověď :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.11.20 10:16

Oživuji diskuzi 2020

Zdravím,
také s manželem pokukujeme po firmách a zaměřili jsme se na firmu z Rýmařovic. Vzhledem k tomu, že poslední příspěvek je dva roky starý, chtěla bych se zeptat, jak to s firmou funguje za současné situace - covid :think: :nevim: Zatím sice máme čas pokukovat po iné firmě, ale zajímají mě samozřejmě vaše recenze s zkušenosti a také, jaká je teď čekačka :mrgreen: Předem moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m2s
1
31.8.21 07:25
@sendy27711 píše:
Zdravím,
také s manželem pokukujeme po firmách a zaměřili jsme se na firmu z Rýmařovic. Vzhledem k tomu, že poslední příspěvek je dva roky starý, chtěla bych se zeptat, jak to s firmou funguje za současné situace - covid :think: :nevim: Zatím sice máme čas pokukovat po iné firmě, ale zajímají mě samozřejmě vaše recenze s zkušenosti a také, jaká je teď čekačka :mrgreen: Předem moc děkuji :kytka:

Pomohu také trochu oživit - stavěli jste @sendy27711 nakonec s Rýmařovem?? Také bychom rádi, ale poslední dobou nacházíme na netu i dost negativních recenzí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný