Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkus nějakého truhláře v okolí. My máme teda jednodušší, ale podobnou polici z dřevotřísky a drží dobře.
@Moňas.p a co třeba stolář? Z lamina by to až taková drahá pecka nebyla… Teda nevím kolik máš limit ![]()
Ahoj. také mám potraviny v kuchyň lince. řeším také málo místa. mrkni na IKEA stránky, mají novou sérii kuchyni. tak by tam mohli něco mít. a ceny velmi přijatelné.
V Möbelixu mají slevu…kupovala jsem police 2×2 za 250 korun.
Jinak klasický regál jsem si vytvořila sama
…dřevotříska, hrany - v Hornbachu (jediní měli design, který jsem potřebovala)…klidně nafotím.
Díky holky, jo, o truhláři jsem taky přemýšlla, soused je, ale ten mi furt vymlouvá dřvotřísku, přitom já s ní nemám problém
Vím, že to není extra kvalita, ale na těch pár krámů ideální ![]()
A aby se do toho neprášilo, tak pořídím roletku, to se mi líbí ![]()
Mě se teda ty odkazy neotevřeli, nevím jakou máš kuchyň, ale já teď budu dokupovat do kuchyně toto http://www.ikea.com/…ts/70196428/#… mám bílou linku a černou pracovní plochu, je pravda že mám malou spíž a ne všechno se mi tam vejde, takže toto budu mít na takový věci ci mám v pěkných dózách
Ahoj holky, zařizuji novou kuchyň. Bude taková od každého něco.. nakonec bychom chěli takovou „polootevřenou“ tedy dole klasické skříňky (kvůli dětem, aby nerabovaly), ale místo horních jen police.. ráda bych vybrala u ikei, ale příjde mi, že jsou všechny úzké např. na klasické talíře, větší mísy atak nepoužitelné, ale třeba se mýlím(ráda bych
. Máte někdo zkušenost, nebo nějak podobně řešenou kuchyni? na netu je kupa obrázků krásných otevřených kuchyní, ale jaká je praxe..? ikea police není určo podmínkou. děkuji za rady
Mentor - původní plán byl také horní police, ale kvůli prachu a vaření jsem zůstala u skřínek. Popripade bych volila kombinaci dvirek a jedné police pod skrinkou.
Pexeso děkuji za podnět.. já tak nějak stále váhám, ale už to musím vytvořit. Máme klasickou linku, žádné rohové řešení atak. Sporák vpavo, dřez vlevo a mezitím linka. A tak si říkám: možná skříňku jednu - dvě, nad a vedle sporáku a zbytek vlevo police.. Škoda, že tu není někdo, kdo má s kuchyní (tou otevřenou samozřejmě) zkušenosti ![]()
Dobrý den, prosím chci se zeptat, kde sehnat nějaké kompaktní regálové systémy do spíže i garáže? Už jsem se totiž opravdu rozčílila a chtěla bych mít doma i kolem domu více uklizeno. Poradíte mi?
Je pravda, že když to člověk dobře naplánuje kam to vše dát, tak regál dokáže ušetřit opravdu hodně místa. Kdybych měla mluvit za sebe, tak bych dokázala doporučit ať se mrkněte na stránky bazaroveregaly, kde najdete regály různých tvarů za luxusní ceny. Já jsem si takhle poskládala regálový systém po jedné straně celé garáže a d špajzu jsem si také dva dala. Teď se tam dá konečně udržovat pořádek. Když se budete dívat, tak si všimněte i velké nosnosti na polici.
Ahoj, hledám nějaký regál, polici do kuchyně. Ne závěsnou, normálně stojící, něco podobného, jako v odkazech, ale ty ceny jsou teda katastrofální
Jelikož nemám spižírnu, tak mám vše prozatím narvaný v kuch. lince a jednak to je nepraktický, vypadá to hrozně a je málo místa, tak sháním něco, co bude stát podél stěny s poličkama. Nepotřebuju surový dřevo a podobný drahý materiály, protože to bude polička na takový věci, jako je káva, cukr, kořenky a podobný maličkosti
díky za tipy
http://www.designoutlet.cz/…l-knihovna-g len-3×3-police-1791
http://www.design-planet.cz/…net/eshop/35 -1-Police-regaly-policky/0/5/678-Pojizdny-regal-St anley