Registrace FN Motol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
423
22.7.16 11:47

Registrace FN Motol

Zdravím budoucí maminky,

ráda bych si ověřila současné zkušenosti s registrací v Motole. 1) registrují po, út, st, 14+0 dle PM jsem ve čtvrtek. Mám jít tedy středu předtím 13+6 nebo pondělí potom 14+4?

1. registrace probíhá od 14.30 h, jak dlouho dopředu tam být? Stačí půl hodiny?

Děkuji všem za současné zkušenosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Soňa Zacharová
22.7.16 12:21

@Lexik001 Ahoj když jsem čekala syna tak jsem šla 14+2 tt. Takže být tebou bych šla až v to pondělí a stačí tam být 14:15 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
377
22.7.16 13:15

Ahoj :mavam: Já tam byla minulý týden a už me nevzali, ale ja tam šla poooozdě :P a cas si myslim nemusis resit..ja tam byla asi ve 4 a byla tam semnou jen jedna holcina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
22.7.16 14:38

Ja tam byla 2014, jak my to vyslo na dny si nepamatuju, myslim 14+. Šla jsem dřív, očekávala jsem fronty, nikde ani noha a vyřídilo se to před oficiálním časem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.7.16 06:41

Dekuji holky za reakce. :reakce. Zkusim radeji den pred 13+6 a uvidi se. Prinejhorsim si to dam nadvakrat :roll:. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
28.7.16 06:51

Ahoj, zavolej tam, já to měla stejně a řekli mi, že ať přijdu až po víkendu! Takže pondělí. A byla to jen formalita na 10 minut. Tak jsem se až divila. Zato pak mě začali odmítat na ultrazvuky atd., tak normálně uvažuju, že snad ještě porodim jinde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
15.8.16 14:53
@Svetlussska píše:
Ahoj, zavolej tam, já to měla stejně a řekli mi, že ať přijdu až po víkendu! Takže pondělí. A byla to jen formalita na 10 minut. Tak jsem se až divila. Zato pak mě začali odmítat na ultrazvuky atd., tak normálně uvažuju, že snad ještě porodim jinde!
:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.8.16 19:55

@Lexik001 No jo, přesně tak to bylo, ale mě už nepřekvapí nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.8.16 01:37

Ja rodila tedy leden 2012, cili registraci jsem delala v roce 2011. Rikali mi az po ukoncenem 14 tydnu. Bylo to rychle vyrizeny. A problemy s vysetrenim.jsem tam nemela. Jen me tam zbytecne vydesili, kdyz po screeningu me poslali na genetiku. Tam me pak doktorka uklidnovala, ze maji hodne citlive testy a tak ze jim to vychazi casteji v tzv. sede zone. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková