Reklamace sportisimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4022
23.3.23 13:50
@unuděná píše:
@werajsik No ono to nějak celé nedává smysl: V době kdy obchody byly zavřené jsem si přes eshop objednala několik párů bot. Ty co mi nebyly jsem na prodejně vrátila a z kasy u pokladny mi vyjel lístek s informací které boty jsem vrátila.
Tak byly ty obchody zavřené, nebo ne? Když šla boty vrátit (bez udání důvodu lze jen do 14 dnů ze zákona), tak už otevřené byly? :think:

To máš pravdu… :think:
Ale tak třeba se trefila do toho, že v době objednání ještě bylo vše zavřené a v době vrácení už otevřeno.. :think: Ale kdo ví.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3887
23.3.23 13:56
@unuděná píše:
@werajsik No ono to nějak celé nedává smysl: V době kdy obchody byly zavřené jsem si přes eshop objednala několik párů bot. Ty co mi nebyly jsem na prodejně vrátila a z kasy u pokladny mi vyjel lístek s informací které boty jsem vrátila.
Tak byly ty obchody zavřené, nebo ne? Když šla boty vrátit (bez udání důvodu lze jen do 14 dnů ze zákona), tak už otevřené byly? :think:

jeden čas pak bylo sportisimo otevřené a mohlo se tam nakupovat oblečení pro děti do 18 let nebo jak to bylo. Vím, že jsem si tam šla nakoupit věci a prodavačka se musela ptát komu to kupuji a já se vymluvila na manželovo dceru z prvního manželství :-D kterou mimochodem nemá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12889
23.3.23 13:56

@Tarja79 tak at ti na prodejne daji pismene odmitnuti reklamace. S tim se potom obrat na COI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12095
23.3.23 14:19
@unuděná píše:

Sportisimo má lhůtu na vrácení 30 dní, pro registrované dokonce 90 dní. A některé obchody měly „výdejní okénka“, kde se dalo i vracet zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.3.23 14:29
@werajsik píše:
To máš pravdu… :think:
Ale tak třeba se trefila do toho, že v době objednání ještě bylo vše zavřené a v době vrácení už otevřeno.. :think: Ale kdo ví.. :nevim:

Ano boty jsem vracela na prodejnu. V té době byly obchody otevřené jen na výdej zboží z eshopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.23 14:34
@Tarja79 píše:
Ano boty jsem vracela na prodejnu. V té době byly obchody otevřené jen na výdej zboží z eshopu

A co teda po tobě teď chtěli jiného, než fakturu? :think: Není to náhodou jen tak, že jste se s pokladní nepochopily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.3.23 15:40
@elinka90 píše:
Pravděpodobně jí přišly boty domu a k nim faktura. To je při nákupu na eshopu běžné. Jinak k reklamaci ti stačí i výpis z účtu jako důkaz, že jsi je tam koupila, takže nechápu důvodu proč ti reklamaci nechtějí přijmout.

Kvůli tomu, že mám podle nich neplatnou fakturu. Protože musím mít ten lístek z toho vrácení a to podle nich je nová účtenka k reklamaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.3.23 15:40
@unuděná píše:
A co teda po tobě teď chtěli jiného, než fakturu? :think: Není to náhodou jen tak, že jste se s pokladní nepochopily?

Ten lístek z kasy kdy jsem vracela ty přebytečné boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.23 15:52
@Tarja79 píše:

To je blbost přece :nevim: Zašla bych tam znovu, ideálně když tam bude někdo jiný na pokladně a pokud by jim nestačila faktura, tak si vyžádat nějaké oficiální odmítnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12889
23.3.23 15:52
@Tarja79 píše:
Kvůli tomu, že mám podle nich neplatnou fakturu. Protože musím mít ten lístek z toho vrácení a to podle nich je nová účtenka k reklamaci :nevim:

Nemusis. Postup jsem ti psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.3.23 17:03
@Tosidelassrandu píše:
To fakt někdo reklamuje boty po takový době? 8o

A proč ne? pokud jsou ještě v záruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
23.3.23 19:00
@Tarja79 píše:
A proč ne? pokud jsou ještě v záruce

Protože to jsou proboha boty. Totál spotřební zboží a ty z toho děláš takovou kovbojku. Že ti to stojí za tohle všechno :roll:

• Citovat
  • Upravit
12095
23.3.23 19:24
@Tosidelassrandu píše:
Protože to jsou proboha boty. Totál spotřební zboží a ty z toho děláš takovou kovbojku. Že ti to stojí za tohle všechno :roll:

Tak jestli máš peníze na vyhazování… Mně boty vydrží určitě déle, než dva roky. Taky bych je reklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12095
23.3.23 19:26
@unuděná píše:
To je blbost přece :nevim: Zašla bych tam znovu, ideálně když tam bude někdo jiný na pokladně a pokud by jim nestačila faktura, tak si vyžádat nějaké oficiální odmítnutí.

Taky si myslím. Nechala bych si zavolat vedoucí, podle mě to prodavačka popletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7900
23.3.23 19:35
@Tarja79 píše:

Psala jsem ti zprávu a nabízela řešení, ale zřejmě nemáš zájem o řešení, ale jen o diskutování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat