Reklamace sportisimo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@unuděná píše:
@werajsik No ono to nějak celé nedává smysl: V době kdy obchody byly zavřené jsem si přes eshop objednala několik párů bot. Ty co mi nebyly jsem na prodejně vrátila a z kasy u pokladny mi vyjel lístek s informací které boty jsem vrátila.
Tak byly ty obchody zavřené, nebo ne? Když šla boty vrátit (bez udání důvodu lze jen do 14 dnů ze zákona), tak už otevřené byly?
To máš pravdu… ![]()
Ale tak třeba se trefila do toho, že v době objednání ještě bylo vše zavřené a v době vrácení už otevřeno..
Ale kdo ví.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@werajsik No ono to nějak celé nedává smysl: V době kdy obchody byly zavřené jsem si přes eshop objednala několik párů bot. Ty co mi nebyly jsem na prodejně vrátila a z kasy u pokladny mi vyjel lístek s informací které boty jsem vrátila.
Tak byly ty obchody zavřené, nebo ne? Když šla boty vrátit (bez udání důvodu lze jen do 14 dnů ze zákona), tak už otevřené byly?
jeden čas pak bylo sportisimo otevřené a mohlo se tam nakupovat oblečení pro děti do 18 let nebo jak to bylo. Vím, že jsem si tam šla nakoupit věci a prodavačka se musela ptát komu to kupuji a já se vymluvila na manželovo dceru z prvního manželství
kterou mimochodem nemá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarja79 tak at ti na prodejne daji pismene odmitnuti reklamace. S tim se potom obrat na COI.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Sportisimo má lhůtu na vrácení 30 dní, pro registrované dokonce 90 dní. A některé obchody měly „výdejní okénka“, kde se dalo i vracet zboží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werajsik píše:
To máš pravdu…
Ale tak třeba se trefila do toho, že v době objednání ještě bylo vše zavřené a v době vrácení už otevřeno..Ale kdo ví..
Ano boty jsem vracela na prodejnu. V té době byly obchody otevřené jen na výdej zboží z eshopu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarja79 píše:
Ano boty jsem vracela na prodejnu. V té době byly obchody otevřené jen na výdej zboží z eshopu
A co teda po tobě teď chtěli jiného, než fakturu?
Není to náhodou jen tak, že jste se s pokladní nepochopily?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elinka90 píše:
Pravděpodobně jí přišly boty domu a k nim faktura. To je při nákupu na eshopu běžné. Jinak k reklamaci ti stačí i výpis z účtu jako důkaz, že jsi je tam koupila, takže nechápu důvodu proč ti reklamaci nechtějí přijmout.
Kvůli tomu, že mám podle nich neplatnou fakturu. Protože musím mít ten lístek z toho vrácení a to podle nich je nová účtenka k reklamaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
A co teda po tobě teď chtěli jiného, než fakturu?Není to náhodou jen tak, že jste se s pokladní nepochopily?
Ten lístek z kasy kdy jsem vracela ty přebytečné boty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarja79 píše:
To je blbost přece
Zašla bych tam znovu, ideálně když tam bude někdo jiný na pokladně a pokud by jim nestačila faktura, tak si vyžádat nějaké oficiální odmítnutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarja79 píše:
Kvůli tomu, že mám podle nich neplatnou fakturu. Protože musím mít ten lístek z toho vrácení a to podle nich je nová účtenka k reklamaci
Nemusis. Postup jsem ti psala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tosidelassrandu píše:
To fakt někdo reklamuje boty po takový době?
A proč ne? pokud jsou ještě v záruce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarja79 píše:
A proč ne? pokud jsou ještě v záruce
Protože to jsou proboha boty. Totál spotřební zboží a ty z toho děláš takovou kovbojku. Že ti to stojí za tohle všechno ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tosidelassrandu píše:
Protože to jsou proboha boty. Totál spotřební zboží a ty z toho děláš takovou kovbojku. Že ti to stojí za tohle všechno
Tak jestli máš peníze na vyhazování… Mně boty vydrží určitě déle, než dva roky. Taky bych je reklamovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
To je blbost přeceZašla bych tam znovu, ideálně když tam bude někdo jiný na pokladně a pokud by jim nestačila faktura, tak si vyžádat nějaké oficiální odmítnutí.
Taky si myslím. Nechala bych si zavolat vedoucí, podle mě to prodavačka popletla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarja79 píše:
Psala jsem ti zprávu a nabízela řešení, ale zřejmě nemáš zájem o řešení, ale jen o diskutování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit