Reklamace Tescoma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1372
14.8.14 21:18

Reklamace Tescoma

Dobrý den, chci se zeptat zda-li má někdo zkušenost jak reklamovat keramické nože od Tescomy kupované přes internet v eshopu? Když jsem psala dotaz Tescomě ani jednou mi neodepsali :) už se mi zlomily dva ze tří nožů a nebyly levný, vím, že má Tescoma i kamenné obchody, dá se reklamovat třeba u nich?

Děkuji za jakoukoliv radu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
304
14.8.14 22:09

Keramický nůž jsem reklamovala u Tescomy už dvakrát (vždy zlomený v rukojeti), jinak nijak nepoškozený, že bylo jasné, že chyba asi není na naší straně. Během pár dní reklamace uznána a vráceny peníze. Byl tedy i v té prodejně přímo kupovaný, pokud není v podmínkách v eshopu uvedeno jak reklamovat, tak bych to do prodejny šla určitě zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.8.14 22:19

Děkuji, asi zkusím někam zajít, oba jsou zlomený též v rukojeti, za ty peníze mi to stojí zkusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.8.14 22:22

Zeptej se na fb tescomy, odpovídaj rychle tak ráno by ti to mohli říct :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1372
14.8.14 22:49

@sissi79 Díky za tip, já jim už před rokem psala mail na reklamační dokonce dvakrát a neodepsali a ted se mi zlomil ten druhý nůž, tak jsem už naštvaná :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.8.14 22:53

@Melany86 bo omrkni reklamační řád tam kde jsi to koupila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1372
14.8.14 22:57

@sissi79 kupovala jsem to právě přes eshop, našla u nich na stránkách kontakt na reklamační, ale bez odpovědi, dneska jsem jim znovu po půl roce napsala mail a napsala i dotaz na fb stránkách, tak snad někdo poradí, na ty nože mám záruku pět let co jsem našla a za dva měsíce je budu mít druhým rokem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný