Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chci se zeptat zda-li má někdo zkušenost jak reklamovat keramické nože od Tescomy kupované přes internet v eshopu? Když jsem psala dotaz Tescomě ani jednou mi neodepsali
už se mi zlomily dva ze tří nožů a nebyly levný, vím, že má Tescoma i kamenné obchody, dá se reklamovat třeba u nich?
Děkuji za jakoukoliv radu ![]()
Keramický nůž jsem reklamovala u Tescomy už dvakrát (vždy zlomený v rukojeti), jinak nijak nepoškozený, že bylo jasné, že chyba asi není na naší straně. Během pár dní reklamace uznána a vráceny peníze. Byl tedy i v té prodejně přímo kupovaný, pokud není v podmínkách v eshopu uvedeno jak reklamovat, tak bych to do prodejny šla určitě zkusit.
Děkuji, asi zkusím někam zajít, oba jsou zlomený též v rukojeti, za ty peníze mi to stojí zkusit ![]()
Zeptej se na fb tescomy, odpovídaj rychle tak ráno by ti to mohli říct ![]()
@sissi79 Díky za tip, já jim už před rokem psala mail na reklamační dokonce dvakrát a neodepsali a ted se mi zlomil ten druhý nůž, tak jsem už naštvaná ![]()
@sissi79 kupovala jsem to právě přes eshop, našla u nich na stránkách kontakt na reklamační, ale bez odpovědi, dneska jsem jim znovu po půl roce napsala mail a napsala i dotaz na fb stránkách, tak snad někdo poradí, na ty nože mám záruku pět let co jsem našla a za dva měsíce je budu mít druhým rokem..