Rekvalifikace kadeřnice Brno

2570
1.2.12 23:02

Rekvalifikace kadeřnice Brno

Holky prosím vás,nemá tu někdo zkušenost s rekvalifikací v některém školícím studiu někde v Brně?Chystám se na kurz kadeřnice a chci aby mě tam něco naučili :) stojí to spoustu peněz.Tak budu ráda za každé případné psaníčko,děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
1.2.12 23:08

tak jestli jdes na rychlokurz, tak Te tam nenauci to co za 3 roky na ucilisti, mam pocit, ze jsou to vyhozene penize, nebot moje kamaradka neostriha ani chlapa, natoz me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 23:14

Presne tak.Tohle jsou vyhozen penize.Mam rodinu kadernic vim o cem mluvim je to z praxe.Pokud o to stojis jit znovu na ucnak.Ten kurz je dobry por nekoho kdo delal prestal tak si to takhle muze pripomenout.Jinak te nenauci ani drzet nuzkyk sparavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 07:54

Záleží jak kde. Já si ho dělala v Praze v Artiris. Ale myslím, že všude bez výjimky tě naučí jen základy, zbytek musí přijít od tebe, vlastní iniciativou. Stejně je to hlavně o praxi, o ničem jiným.
Já třeba stříhám jen po rodině a kámoškách, ale z naší skupiny několik lidí rovnou nastoupilo do salonu a jsou někde úplně jinde, protože dělají denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.2.12 09:00

jojo díky holky.No já mám právě kámošku kadeřnici a ta má svoje kadeřnictví a ted jde na neschopenku,bude mít mimčo a tak říkala,že mi pomůže a vše naučí.A to co popisujete,že nebudu nic umět,tak ona to říkala stejně i po tom učnáku,že se vše naučila až potom…takže chce to asi jen pevné nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 09:11
Margarita píše:
jojo díky holky.No já mám právě kámošku kadeřnici a ta má svoje kadeřnictví a ted jde na neschopenku,bude mít mimčo a tak říkala,že mi pomůže a vše naučí.A to co popisujete,že nebudu nic umět,tak ona to říkala stejně i po tom učnáku,že se vše naučila až potom…takže chce to asi jen pevné nervy :-)

Přesně tak, pevné nervy, nebát se a hlavně na sobě nikdy nedat znát, že si s něčím nevíš rady :) držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.2.12 09:17

jojo,to je to nejtěžší a zvlášt hlava,ta jde fakt vidět :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.2.12 10:36

Mám kadeřnici jen po rekvalifikačním kurzu, je perfektní. Pořád jezdí na různé školení. Má malý salonek a pořád narváno. Je to o člověku, ona je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.2.12 10:52

Já obecně těmhle rychlokurzům vůbec nevěřím. Logicky se tam člověk nemůže naučit tolik, co na normální škole/učilišti. Myslím, že člověku ten obor přiblíží, zaučí ho do toho základu a pak je hozen do vody. Ale neříkám všeobecně, že kadeřnice z rychlokurzu se nemůže časem vypracovat. Záleží, jaký bude mít štěstí na lidi, kolem sebe, jestli jí někdo pomůže, zaučí, jestli dostane vůbec příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.2.12 11:26
Mava píše:
Mám kadeřnici jen po rekvalifikačním kurzu, je perfektní. Pořád jezdí na různé školení. Má malý salonek a pořád narváno. Je to o člověku, ona je fakt super.
:palec: tak to je super
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 11:40
aprazanda píše:
Já obecně těmhle rychlokurzům vůbec nevěřím. Logicky se tam člověk nemůže naučit tolik, co na normální škole/učilišti. Myslím, že člověku ten obor přiblíží, zaučí ho do toho základu a pak je hozen do vody. Ale neříkám všeobecně, že kadeřnice z rychlokurzu se nemůže časem vypracovat. Záleží, jaký bude mít štěstí na lidi, kolem sebe, jestli jí někdo pomůže, zaučí, jestli dostane vůbec příležitost.

Zase na druhou stranu ten kdo jde na kurz, tak to dělá proto, že opravdu chce. Holky jdou na učňák v patnácti, třeba na to i kašlou a nebaví je to (neříkám, že všechny, ale stačí mi vzpomenout si na sebe, když jsem byla na škole). Z toho zase logicky vyplývá, že na kurzu dáváš větší pozor a víc se snažíš. Ne proto, že musíš, ale proto, že chceš.
Ale praxe je k nezaplacení a ta už je jen na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.2.12 11:47

jojo,svatá pravda-já chtěla být kadeřnice a naši mi to rozmluvili a tak si splním sen až ted.Zbytečne se nestresuju,když mi to nepůjde,tak budu stříhat děti a rodinku prostě no…Taky si vzpomínám na sebe na učňáku :mrgreen: a taky vím jak sem vylezla z autoškoly,to byl pak boj v tom autě :lol: ale dnes jezdím jako drak,už dlouho teda,ne až ted :) Takže mám v sobě zakodované,že když se chce,vše jde.Mám masérský kurz,když sem se to učila,myslela sem že si to v životě nezapamatuju a ted to dělám automaticky a nepřipadne mi to vůbec složité.Opravdu ta chut a zapálení je ten nej začátek :) a to mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
27.1.19 21:30

Obnovuji…

Na internetu jsem v Brně našla pouze 2 kadeřnictví, kde pořádají rekvalifikační kurzy na kadeřnici, absolvovala jste v Brně některá z Vás kurz? Pokud ano, napište prosím kde… Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze