Řemeslník Praha - tipy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.6.25 14:48

Remeslnik Praha

Dobry den, jsem uz docela zoufala z prace remeslniku u nas. Rozumim, ze je potreba praci zaplatit, ale chtela bych na oplatku kvalitu a slusne chovani. 8o Ceka nas rekonstrukce a zatim je to tedy hruza. Nemate tipy na sikovne lidi? Ja nevim, jestli se to sem smi podle pravidel psat, ale budu rada i za soukromou zpravu. Moc dekuji vsem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20832
22.6.25 16:03

No tuplem v Praze musí stát majlant a cekacka na delší měsíce či roky. Ono drtivá většina zákazníků je úplně mimo realitu co se týká ceny kvalitní práce. Si myslí, že jim někdo přijde dělat za 200,– na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.6.25 16:12

Problém je i v tom, že očekávání termínu moc nesedí s realitou. Když nějaký řemeslník řekne, že má příští týden čas, tak to asi nebude TEN pravý. V Praze asi není problém i rok čekačka na nějaké větší zakázky. Přišroubovat garnýže, usadit dřez tam nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.25 16:17

Ja bych si pockala i bych urcite za praci normalne zaplatila, ale chci za to kvalitu. Verim, ze treba i nekdo z okoli by sem za praci prijel. Ale zatim to bylo hrozne rekneme odborne i lidsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.6.25 17:04

Reálně se stejně dopředu moc nepozná. Jestli je to větší rekonstrukce, tak do bude dělat 3-5 lidí a i když bude majitel pořád stejný, často se na zakázky berou různí „pomocníci“. Nebo když má firma víc zakázek a dělá třeba 3 týmy. Dobrá smlouva je důležitá, ale nikoli všespásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.25 17:35

Hm, dekuji za rady. Chtela jsem predevsim kontakty na sikovne remeslniky a firmy, pokud nekdo mate. Kdyz se tu doporucuji lekari, logopedi a skolky, tak snad v pripade remeslniku to bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.6.25 18:46

No, podlahář, pokrývač, klempýř, obkladač, zedník, instalatér, plynař… asi tu není moc info na nějaké rady.
Stejně nikdy člověk neví, z jakého důvou byl případný kontak předán.
Na zkrášlovače střechy jsme to měli asi po 20 měsících čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20832
22.6.25 18:47

@Andrea-andrejka já mám dobré zkušenosti s portálem nejremeslnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
22.6.25 23:09

Manžel je řemeslník. Aktuálně je docela busy s projektem, který finišuje (stavba ekologické výrobní haly), takže bere spíš jen malé bokovky. Ale až to skončí, tak bude mít času více. Tak kdyžtak písněte sz, kdyby byl zájem. Je to velice slušný a vstřícný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
23.6.25 11:50

Najít spolehlivé řemeslníky je dnes malý zázrak. Člověk platí nemalé peníze a místo úlevy jen stres a dohady… Taky jsme si tím prošli.
Mně pomohlo dát poptávku přes platformu wecan.cz - ozvalo se mi několik řemeslníků z okolí, mohli jsme si vybrat podle hodnocení a domluvit konkrétní podmínky dopředu. Měla jsem z toho dobrý pocit a komunikace byla korektní.
Držím palce, ať narazíte na někoho poctivého a šikovného ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1