Restaurace na promoci - Praha 1

8
10.10.11 21:52

Restaurace na promoci

Ahoj, jsem asi trochu mimo, ale vazne nevim, koho se zeptat. Pritel bude mit promoci a potrebovali bychom restauraci nejlepe na Praze 1 (promoce je na Malostranskem namesti) se salonkem pro cca 15 osob. Nic extra draheho, ale setrit take uplne nechceme. Napada Vas neco? Dik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
10.10.11 22:31
fisule píše:
Ahoj, jsem asi trochu mimo, ale vazne nevim, koho se zeptat. Pritel bude mit promoci a potrebovali bychom restauraci nejlepe na Praze 1 (promoce je na Malostranskem namesti) se salonkem pro cca 15 osob. Nic extra draheho, ale setrit take uplne nechceme. Napada Vas neco? Dik!

Ahojky,
byly jsme s kamarádkou po promoci v restauraci U dvou koček kousek od Staroměstského náměstí. Je to tam fajn, pěkné prostředí, mají tam salonek a jídlo za dobrou cenu :palec:
Dá se to najít i na netu, tuším www.udvoukocek.cz ale nejsem si ted jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
11.10.11 10:46

Přímo na Staromáku je hotel U Prince, tam mají hezkou střešní restauraci (v zimě tam mají takové ty teplomety-hořáky). Ale je to poměrně drahá restaurace. Nebo co třeba Ambiente Brazilero? Zaplatíš „vstupné“ a můžete jíst do úplného přejedení :-D Ale nic pro vegetariány. Nebo pak U Vejvodů, ale to je až u Národní Třídy. Příjemnou oslavu :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.12 12:35

Ahojky, obnovuju diskuzi.

Nevíte nekdo, kam jít na obed po promoci (Karolinum) pro 2O lidí? Něco levnějšho, jídla max. 200 Kč idelálně se salonkem.

Děkuju

• Citovat
  • Upravit
465
19.10.12 13:19

Já můžu doporučit restauraci Kmotra, na národní třídě. Chodila jsem tam docela často, i promoci tam sestra měla (rok zpátky), jídlo bylo vždycky výborné a cenově na centum slušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.