Restaurace Olomouc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Restaurace Olomouc
Zdravím děvčata,
potřebuji poradit, kde se dá v Olomouci dobře najíst s 3 letým dítkem (tzn. nepřesolená jídla, nekuřácké oddělení a příjemná obsluha - zvyklá na děti), jo a teda ne nějaké přemrštěné ceny
Konkrétně někde poblíž Horního náměstí nebo nám. Republiky. Moc děkuji za typy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme zrovna zítra oslavu v pivovaru Moritz
Ten je fajn a je kousek od Dolního Náměstí. Jinak nekuřácká je na Dolním náměstí U Kohouta, ale tam jsou ceny podle mě dost přemrštěné …Pak opět na Dolním Hanácká, tam se najíš perfektně za slušný ceny ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak na Horním je naproti cukrárně Mahler, celkem ok s normálníma cenama, ale není nekuřácká
teď si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje
![]()
- Citovat
- Upravit
No, v Moritzu jsou výborná žebírka nebo koleno, ale jinak tam nic moc nevaří…
Nekuřácká restaurace je třeba u Krokodýla, jídla tam mívali výborná, děti jim nevadí, ale vyloženě dětský koutek třeba nemají…
Hanácká už dlouho není, co bývala, jestli se za posledních pár měsíců něco zlepšilo, tak to beru zpět… ale od doby, co zřejmě vyměnili kuchaře a zkrátili jídelníček, tak to už je hluboko pod původní lajnou…
Docela dobře vaří U cerveného volka, jezdili jsme tam i s kočárkem a starší dcerou a bez problémů, číšník tam byl suprový, na oběd mívají i chutná meníčka…
A jinak kousek od náměstí Republiky je Svatováclavský pivovar, tam vaří výborně… problém s dětmi tam taky nebyl…
No a kdybys netrvala na restauraci, tak vedle Mahlera ve Ztracené je Green bar, to je sice vegetariánská jídelna, samoobsluha, mají tam pěkný dětský kouteček a výborná jídla, chutná tam i naší malé a moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za typy, určitě to nemusí být restaurase, hlavně se dobře a v klidu najíst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emiky Tak to doporučuji ten Green bar… vezmeš si talíř, naskládáš si na něho, na co budeš mít chuť… mají tam vždy saláty, samostatnou zeleninu, k tomu zálivky, ve všem velký výběr a pak si nabereš jídlo, jaké chceš… mívají tam vždy víc věcí, zkombinuješ si, co se ti zalíbí, nebo si dáš od každého kousek… platí se to na váhu, takže je jedno, kolik čeho si dáš… já si dávám vždy dvě až tři jídla na chuť, protože se nikdy nemůžu rozhodnout, co si dám… sice bez masa, ale mně tam strašně chutná a nikdy mi z toho nebylo těžko… teď to zní jako reklama, ale my se tam s kamarádkou vždy stavujeme dvakrát týdně po kurzu, takže jsem tam vyzkoušela už skoro všechno… a pečené brambory a grilovanou zeleninu mají moc dobré… teď to zní jako reklama, ale poslední dobou se kvalita restaurací v Olomouci tak zhoršila, že je dost těžké najít slušný podnik, kde nedělají jen samé smažené rychlovky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že se to netýká jen Olomouce, jelikož nejsem z Olomouce, ale mám zkušenost s restauracemi v mém okolí, tak vím, že se některé také hodně pohoršily a to i velmi vyhlášené. Pak člověk musí pracně hledat a zkoušet
jsem ráda, že se tím to způsobem dovím informace co potřebuji
pokusím se to navrhnout manželovi, jen nevím, zda nebude chtít maso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to potom běžte do Svatováclavského pivovaru… není to sice levná lidová jídelna, ale jídlo tam bylo dobré a pivo taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepsi je Kohout a ceny mi vzhledem k tomu, co clovek dostane na talir premrsteny nepripadaji ani nahodu. Poledni menu vyjde jen o malinko draz nez vsude okolo a kvalita je nesrovnatelna,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plán B, nemají moc výbšr jídla, ale za to čerstve suroviny a výbornou chut
jinak moritz, krokodýl, volek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus restauraci KOnvikt na Univerzitní ulici. Je to nekuřácká restaurace, mají tam i malý dětský kousek a dobré jídlo včetně několika dětských…cenově bych řekla zlatý střed
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporucuji Michalsky Vypad, tam jsem byla vzdy spokojena. http://www.michalskyvypad.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
restaurace pro děti
Ráda poradím, chodíme na kafe do Opery, ale na oběd s dětma jedině do Kikiriki. Mají děcký jídelníček, děckou židličku a hrací koutek. Doporučuji!!! Majka
- Citovat
- Upravit
Zdravím chtěla jsem se zeptat kde se dá dobře najíst poblíž hlavního nádraží a zastávky Student Agency? dík moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na děti jsou hodně zvyklí v Kavarne Opera u divadla… da se tam najist
a je tam fajn obsluha! ale musis jit až uplne dozadu:) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.