Restaurace ve Strakonicích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Poraďte mi prosím ve Strakonicích restauraci, kde mají dětský koutek. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vím teda jen o kavárnách s dětským koutek restauraci si tedy žádnou nevybavuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 píše:
já vím teda jen o kavárnách s dětským koutek restauraci si tedy žádnou nevybavuji
A nevíš prosím jak to mají v restauraci u Papeže? Koukala jsem na jejich stránky a tam mají fotku pískoviště na terase. Budeme tam v neděli ale to moc pěkné počasí nehlásí, tak bych radši seděla uvnitř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U papežů pískoviště je…ale venitř asi nic není…a mají tam teď hromadu brigádníků a naprosto strašnou obsluhu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, u Papeže je fakt jen to venku a obsluha katastrofální, jako každé léto s brigádníky. Doporučuju Mysliveckou baštu, maj tam hodně zákoutí a salonků. Vždy jsme požádali, zda do nějakého můžeme a bylo nám s úsměvem vyhověno. I nám obsluha přinesla jídelní židličku, odnesla plenku, přinesla nádobí pro dítě, udělali dětské jídlo. Je to směrem na Dražejov, jak je nová zástavba rodinných domků.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj holky, nevíte o nějaké restauraci ve Strakonicích, kde mají jídelní židličku? Díky.