Restaurace ve Strakonicích

Anonymni
10.5.09 10:38

Restaurace ve Strakonicích

Ahoj holky, nevíte o nějaké restauraci ve Strakonicích, kde mají jídelní židličku? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.6.09 09:46

V čínské restauraci ve Hvězdě ji majií.

• Citovat
  • Upravit
27
6.6.12 11:39

Poraďte mi prosím ve Strakonicích restauraci, kde mají dětský koutek. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
6.6.12 11:44

já vím teda jen o kavárnách s dětským koutek restauraci si tedy žádnou nevybavuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.6.12 11:50
@marinka5 píše:
já vím teda jen o kavárnách s dětským koutek restauraci si tedy žádnou nevybavuji

A nevíš prosím jak to mají v restauraci u Papeže? Koukala jsem na jejich stránky a tam mají fotku pískoviště na terase. Budeme tam v neděli ale to moc pěkné počasí nehlásí, tak bych radši seděla uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
6.6.12 11:57

U papežů pískoviště je…ale venitř asi nic není…a mají tam teď hromadu brigádníků a naprosto strašnou obsluhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.12 12:41

Ahoj, u Papeže je fakt jen to venku a obsluha katastrofální, jako každé léto s brigádníky. Doporučuju Mysliveckou baštu, maj tam hodně zákoutí a salonků. Vždy jsme požádali, zda do nějakého můžeme a bylo nám s úsměvem vyhověno. I nám obsluha přinesla jídelní židličku, odnesla plenku, přinesla nádobí pro dítě, udělali dětské jídlo. Je to směrem na Dražejov, jak je nová zástavba rodinných domků.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.