Revize a hladina HCG

16
2.1.25 18:09

Revize a hladina HCG

Dobrý večer,
30.12. mi v nemocnici zjistili, že se mi plod nevyvíjí, tak jak by měl. Hladina HCG se mi zvyšovala, ale opravdu hrozně pomalu (60,00-62,30-63,00). Dnes jsem byla poslaná na revizi dělohy a nechávají si mě tu do druhého rána. Zítra mi odeberou krev a pokud se hladina HCG sníží, pošlou mě domů. Pokud ne, hrozí mi mimoděložní těhotenství, ale za celou dobu na ultrazvuku nic neviděli (byla jsem cca v 6-7 týdnu).
Mám hrozný strach, máte někdo podobnou zkušenost? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
2.1.25 20:20

No, podle vysky HCG to nemohl snad bejt 6.-7. tyden, to je strasne nizka hladina. Navic kdyz nic nevidej, tak je to zvlastni. :think: Na to mimodelozni maji podezreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.1.25 21:55

@DandátkoP To jsem si také říkala. Bohužel nevím, jestli mají podezření, vůbec nic mi neřekli. Ani jsem původně nevěděla jestli jedu na revizi nebo na laparoskopii, dokud mi to nepotvrdil sanitář. Je dost možné, že si to chtějí ráno jenom ověřit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
3.1.25 13:17

Jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.25 13:19

@DandátkoP Hladina HCG je opět vyšší, ale na UT není stále nic vidět. Je jistý, že se jedná o mimoděložní těhotenství. Poslali mě domů, ať odpočívám a v pondělí půjdu znovu na krev a znovu na UT. Když embryo uvidí, podstoupím laparoskopickou operaci. Nechtějí se ve mě zbytečně hrabat, když nemám bolesti. Jsem ve velmi časném stadiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
3.1.25 13:25

@Kju879 a stouplo to zas jen o takhle malicko?

Moc me to mrzi, z toho co si vcera psala mi to tak prislo, ze si to doktori mysli. :roll:

Urcite vis, ze kdybys zacala mit bolesti, ze musis ihned do nemocnice. Drzim palce, az to probehne hladce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty