Revize a prstýnek

Anonymní
7.12.24 10:35

Revize a prstynek

Holky ma nekdo zkusenost, jestli pri revizi vyzadovaly vsechny „sperky“ dolu? Jdu normalne do fakultni nemocnice. Mam prstynek z bileho zlata, na ruce uz roky a nejde mi ani za nic sundat :( k tomu jeste tenky bavlneny naramek na ruce, ktery bych taky nerada strihala, rozvazat nejde. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16449
7.12.24 10:49

Sundat je potreba vsechno. Delas to kvuli sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 10:49

Většinou při zákrocích být šperky nesmí.
Já si sundávala snubák před porodem za pomoci zubní nitě a hodně oleje. Byly to nervy a dokud nezhubnu, tak už ho zpátky nenasadím. Ale za mě lepší než kdybych ho musela nechat přeštípnout. Navíc pokud máš problém ho sundat, tak si můžeš zadělat časem akorát na problémy.

• Citovat
  • Upravit
8587
7.12.24 11:11

Tak buď dáš přednost šperkům anebo zdraví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
7.12.24 11:35

To budeš muset sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 12:02
@Anonymní píše: Více

Pri jakemkoliv zakroku s narkozou vsechno sundat bez pardonu a vyjimky, kdyby te ozivovali tak se nemohou crcat se snubakem..a petkrat se me pro jistotu ptali zda nemam vyndavaci zuby..byla jsem na gyndarskem takze andelicka a v nejmenovanem zarizeni chteli i tkanice rozvazane asi aaby v nahlem pripade to nemuseli rozdelavat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36007
7.12.24 14:11

Určitě vše sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
7.12.24 15:14

Ano, při všech zákrocích jsem musela vše sundat prstýnky, náramky, řetízky, náušnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
7.12.24 21:26

Vše sundat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.12.24 22:38

Sundat.
Třeba já, po poslední velké narkóze, jsem byla hrozně oteklá. To by mi případný prstýnek snad přeškrtil prst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty