Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Poslala bych doktorku do pr.dele a věř mi, že to dokážu. Když mě chtěli poslat z nemocnice domů, že si tam syna nechají a že pro mě stejně nemají místo, důrazně jsem řekla, že se odtamtud ani nehnu a domů nepůjdu, ať na to zapomenou. A když byl po lumbálce na JIPu a přivezli tam řvoucí mimino, co mu řvalo v půl jedenácté u ucha a syn nemohl spát a plakal, tak jsem důrazně trvala na tom, že syna přesunou jinam. Pomocná sestra byla drzá jako opice, tak jsem se obrátila na lékařku a ta uznala, že to takto nejde a ta pi. tomá sestra nás musela přesunout. A chtít mi dítě někdo řezat bez umrtvení, tak budu běsnit. Musíš si dupnout. Nikdo nemůže rozhodovat bez tvého svolení.
@Kipa22 To si prave vyčítám ze jsem tam sní zůstala místo abych sní odešla a jela do Prahy 😒 přítel byl na chodbě z malým a slyšel to až ven, taky jsem se ne nechala a hned byla sestřička i doktorka jiný
Jo, ono to chce takovýhle přístup jak píše Kipa22..Někdy se opravdu narazí na takový personál, který by vůbec ve zdravotnictví neměl být ![]()
Ale stejně malá rvala jako blázen, zítra si jdu pro zprávu, tak jsem zvědavá zda tam bude napsáno že to bylo umrtvené nebo něco
Já si v minulosti zažila, že mě i vyhodili z nemocnice s drénem v břiše, že nemají lůžka a nazdar a já se pomalu plazila na MHD. To jsem byla mladá holka a takovéto chuťovky si nechala líbit, dnes mám děti a někdo to zkusit na mé děti, tak jsem hodně nepříjemná.
Tos naprosto nepochopila, já jsem byla slušná i empatická. Tím „po bitvě každý generál“ jsem myslela, že takhle od stolu je to jasný, ale v té stresující situaci u lékaře, kdy je občas vše ráz na ráz, člověk hned vše nedomyslí a taky se mi to stalo mockrát. Rozhodně jsem tě ničím neurážela, to akorát ty mě.
Ale jo, chápu, že jsi vystresovaná, taky bych brečela jak želva, kdybych s dítětem zažila to samé.
LilKitkatt - paní se včera omluvila, také jsem ji už psala, že jste to vy myslela jinak. Omluvila se..
Měla a má stres z malé, tak se to dá pochopit ![]()
@Kipa22 včera jsem na paní podala stížnost, zprávu mi dala jiná dr při kontrole včera, když jsem si četla co tam psala byla jsem v šoku 😡