Řezání pod okem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.1.25 23:38

Řezání pod okem

Dobrý večer, chci se zeptat zda tu někdo měl zkušenost z ječným zrnem? U dětí : a řezání bez umrtvení :roll: jestli je to normální? :( Děkuji :srdce: Od 6.1. Má moje dcera ječné zrno, pod okem už se ji udělala boule. A dnes ji to na pohotovosti paní z oční řezala bez umrtvení a me zajímá jestli to může, ja četla ze musí podat nějaký lék nebo mast na znecitlivění, :roll: nebo celková narkóza :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5638
25.1.25 23:56

A kolik je dceři? A proč ses nezeptala rovnou doktorky? Já bych se zeptala a nenechala jí to dělat naživo. Vždycky se ptám, co hodlají mému dítěti dělat. Ale chápu, po bitvě každý generál :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.25 00:04

@Lil Kitkatt ja se doktorky zeptala a ta mi řekla ze to jinak nejde a ze musí, ze ji to nikdo neudělá jinak, kdyz jsem ji řekla ze jsem četla na internetu že to jde tak řekla ze ne a dcera už to měla dost velké a oteklé a nic nám nepomáhalo! Generál nejsem 🤨 jen mi to pořád vrtá hlavou a proto jsem taky napsala jestli stim měl někdo zkušenost ale vy asi ne :srdce: nashledanou 👋

• Citovat
  • Upravit
5638
26.1.25 00:07

Ty jsi ale nepříjemná. :? A pořád nepíšeš o věku dítěte, což je dost podstatná informace.
Tak snad oční doktorka věděla, co dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.25 00:13

@Lil Kitkatt nepříjemná jste vy, buď pište normálně a slušně bez urážek, nebo NATO nemusíte taky vůbec reagovat děkuji 🙏

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:16

@Lil Kitkatt dceři je 6 let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:24

Já mám tedy dojem že to,, po bitvě každý generál,, myslela paní jinak, možná jste si to jen špatně vyložila. Ale nevadí. Chápu, že máte hlavu jinde, starost o malou. Jen není třeba hned taková negativita.

Každopádně k věci. Řešíme to stejne teď u neteře 7 let. Od počátku ledna nic nezabírá a ve čtvrtek nám bylo sděleno, že pokud se přes víkend očko nezlepší, tak to různou, aby se zánět vypustil, jelikož je pořád zapouzdreny. Ovšem tedy má sestra na výběr, zda v celkové anestezii, nebo jen lokální…bez anestezie nepadla ani zmínka.. Tak nevím, nevím..
Chudák malá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:25

Říznou, místo různou, omluva za překlep.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:32

Možná ano, to se omlouvám, ve čtvrtek jsme byli na kontrole a paní doktorka řekla ze máme na výběr buď to zkusíme ještě doma nebo ji to rada řízne 🤨 tak jsem se zeptala jak to mysli a jak se to děla, řekla ze ji to proste jen nařízne ze ji to ale bude hodně bolet ze to není na celkovou narkózu nebo tak, tak jsem šla z malou domů zkoušeli jsme vše a nic nepomohla a dnes v sobotu ráno už přes to skoro neviděla bolelo ji to, tak jsme šli na pohotovost a byla tam ta stejná dr. Nepříjemná malá se ji ptala jestli to bude bolet tak ji nato řekla ze to bude bolet hodně, 😡

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:40

Vynadala jsem ji ze ji spis mela uklidnit než vystresovat aby se bála ještě víc, chtěla jsem aby se malí ulevilo bylo mi ji moc líto :cry: ale ted toho moc lituji ze jsem ji nechala aby ji to udělala, oko ma porad nateklé ma tam úplně vidět ten řez a bolí ji to :cry: doma jsem si uvědomila ze mi nedala ani zprávu žádnou tak jsem tam volala, a řekla mi paní sestřička ze jsem si o ni neřekla, ale většinou ji dávají automaticky. Myslím si ze paní doktorka byla zlá a nechtěla to snami řešit aby měla klid tak ji proste řízla :cry:, nedá mi to ani spat jak me strašně bolí srdce skrz moji dceru :cry:nedokážu si představit jaká bolest to musela být je to moje srdíčko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:42

Tybrďo chudinka. Tak napadá mě, jestli ji to jen nenarizla, aby mohl hnis odtekat třeba (nejsem teda zdravotník) ale naši malé budou celé to ložisko vyrezavat (chirurgicky odstraňovat ) protože se jí dělá opakovaně, často. Tak možná že to je rozdíl. Třeba to nariznuti se opravdu může udělat bez anestezie. Ale teda že by v dnešní době nepoužili ani žádnou mast znecitlivujici, nebo něco.. to je zvláštní. 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:48

Malá řvala strašně moc, ja ji držela na ruce a to bylo vážně něco, páni sestřička mě uklidňovala ze je vše v pořádku, ale v tu chvíli mě zajímala jen malá a šli jsme domu brečela jsem sni jak malí dítě, ted má strach někam jít boji se nemůžu o tom ani mluvit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:48

No to Vám věřím, vždycky bychom radši trpěli za ně, místo nich.
Pohotovost je vždy všeljaka. Ale že ani s dětmi nemají soucit, to už je vrchol. Předpokládám, že když nemáte ani zprávu, tak Vám nedala ani žádné léky, mast, nebo neřekla co s ocickem dál.. Nemáte třeba možnost zavolat svému pediatrovi zítra? Poradit se?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:49

Držela jsem ji v náručí *

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 00:53

Dala mi recept na antibiotika léky a na mastičku, ale zprávu ne, řekla ze mam dělat dal to co jsme dělali, ze to není ještě vyléčený 😒ze to ze ji řízla není vše vyřešeny :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA