Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A kolik je dceři? A proč ses nezeptala rovnou doktorky? Já bych se zeptala a nenechala jí to dělat naživo. Vždycky se ptám, co hodlají mému dítěti dělat. Ale chápu, po bitvě každý generál ![]()
@Lil Kitkatt ja se doktorky zeptala a ta mi řekla ze to jinak nejde a ze musí, ze ji to nikdo neudělá jinak, kdyz jsem ji řekla ze jsem četla na internetu že to jde tak řekla ze ne a dcera už to měla dost velké a oteklé a nic nám nepomáhalo! Generál nejsem 🤨 jen mi to pořád vrtá hlavou a proto jsem taky napsala jestli stim měl někdo zkušenost ale vy asi ne
nashledanou 👋
Ty jsi ale nepříjemná.
A pořád nepíšeš o věku dítěte, což je dost podstatná informace.
Tak snad oční doktorka věděla, co dělá…
@Lil Kitkatt nepříjemná jste vy, buď pište normálně a slušně bez urážek, nebo NATO nemusíte taky vůbec reagovat děkuji 🙏
Já mám tedy dojem že to,, po bitvě každý generál,, myslela paní jinak, možná jste si to jen špatně vyložila. Ale nevadí. Chápu, že máte hlavu jinde, starost o malou. Jen není třeba hned taková negativita.
Každopádně k věci. Řešíme to stejne teď u neteře 7 let. Od počátku ledna nic nezabírá a ve čtvrtek nám bylo sděleno, že pokud se přes víkend očko nezlepší, tak to různou, aby se zánět vypustil, jelikož je pořád zapouzdreny. Ovšem tedy má sestra na výběr, zda v celkové anestezii, nebo jen lokální…bez anestezie nepadla ani zmínka.. Tak nevím, nevím..
Chudák malá.
Možná ano, to se omlouvám, ve čtvrtek jsme byli na kontrole a paní doktorka řekla ze máme na výběr buď to zkusíme ještě doma nebo ji to rada řízne 🤨 tak jsem se zeptala jak to mysli a jak se to děla, řekla ze ji to proste jen nařízne ze ji to ale bude hodně bolet ze to není na celkovou narkózu nebo tak, tak jsem šla z malou domů zkoušeli jsme vše a nic nepomohla a dnes v sobotu ráno už přes to skoro neviděla bolelo ji to, tak jsme šli na pohotovost a byla tam ta stejná dr. Nepříjemná malá se ji ptala jestli to bude bolet tak ji nato řekla ze to bude bolet hodně, 😡
Vynadala jsem ji ze ji spis mela uklidnit než vystresovat aby se bála ještě víc, chtěla jsem aby se malí ulevilo bylo mi ji moc líto
ale ted toho moc lituji ze jsem ji nechala aby ji to udělala, oko ma porad nateklé ma tam úplně vidět ten řez a bolí ji to
doma jsem si uvědomila ze mi nedala ani zprávu žádnou tak jsem tam volala, a řekla mi paní sestřička ze jsem si o ni neřekla, ale většinou ji dávají automaticky. Myslím si ze paní doktorka byla zlá a nechtěla to snami řešit aby měla klid tak ji proste řízla
, nedá mi to ani spat jak me strašně bolí srdce skrz moji dceru
nedokážu si představit jaká bolest to musela být je to moje srdíčko
Tybrďo chudinka. Tak napadá mě, jestli ji to jen nenarizla, aby mohl hnis odtekat třeba (nejsem teda zdravotník) ale naši malé budou celé to ložisko vyrezavat (chirurgicky odstraňovat ) protože se jí dělá opakovaně, často. Tak možná že to je rozdíl. Třeba to nariznuti se opravdu může udělat bez anestezie. Ale teda že by v dnešní době nepoužili ani žádnou mast znecitlivujici, nebo něco.. to je zvláštní.
![]()
Malá řvala strašně moc, ja ji držela na ruce a to bylo vážně něco, páni sestřička mě uklidňovala ze je vše v pořádku, ale v tu chvíli mě zajímala jen malá a šli jsme domu brečela jsem sni jak malí dítě, ted má strach někam jít boji se nemůžu o tom ani mluvit
No to Vám věřím, vždycky bychom radši trpěli za ně, místo nich.
Pohotovost je vždy všeljaka. Ale že ani s dětmi nemají soucit, to už je vrchol. Předpokládám, že když nemáte ani zprávu, tak Vám nedala ani žádné léky, mast, nebo neřekla co s ocickem dál.. Nemáte třeba možnost zavolat svému pediatrovi zítra? Poradit se?
Dala mi recept na antibiotika léky a na mastičku, ale zprávu ne, řekla ze mam dělat dal to co jsme dělali, ze to není ještě vyléčený 😒ze to ze ji řízla není vše vyřešeny ![]()
Dobrý večer, chci se zeptat zda tu někdo měl zkušenost z ječným zrnem? U dětí : a řezání bez umrtvení
jestli je to normální?
Děkuji
Od 6.1. Má moje dcera ječné zrno, pod okem už se ji udělala boule. A dnes ji to na pohotovosti paní z oční řezala bez umrtvení a me zajímá jestli to může, ja četla ze musí podat nějaký lék nebo mast na znecitlivění,
nebo celková narkóza