Řidičák a vy

25.6.16 20:08

Řidičák a vy

Ahoj, čekají mě opravné zkoušky v autoškole a mám z toho opravdu strach. Hrozně se bojím, že to zase pokazím a opět to nezvládnu :(

Ale chci se vás především zeptat na vaše zkušenosti. Na kolikátý pokus vám to vyšlo, v kolika letech jste řidičák dělaly či jste se k tomu třeba neodhodlaly vůbec?

Děkuji za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
25.6.16 20:13
@Tazatelka123 píše:
Ahoj, čekají mě opravné zkoušky v autoškole a mám z toho opravdu strach. Hrozně se bojím, že to zase pokazím a opět to nezvládnu :(

Ale chci se vás především zeptat na vaše zkušenosti. Na kolikátý pokus vám to vyšlo, v kolika letech jste řidičák dělaly či jste se k tomu třeba neodhodlaly vůbec?

Děkuji za reakce :)

a nějaké jízdy navíc sis koupila? abys získala jistotu? já napoprvé z jízd taky vylítla - přejela jsem plnou čáru, tak jsem si koupila pět jízd navíc a byl klid.. jezdím denně už 15 let od té doby.. čili za mě nestresuj, natrénuj a hlavně klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
25.6.16 20:13

Já se nemohla dočkat až budu dělat řidičák, začla jsem těsně před 18 rokem, a udělala jsem na první pokus. to je hrůza už ho budu mít 17 let :lol: a řízení mě hrozně baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.6.16 20:15

Polož si to tak, že pokud auto ovládám, zkouška není problém. Pokud ne, je dobrý čas ještě pro pár kondičních jízd.

Já dělal v 19 (B), v 27 (A, C,CE)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
25.6.16 20:26

V 18 a napoprve, ale to ty zkousky nebyly tak prisne jako ted. Testy jsem se naucila nazpamet, jizda trvala 5 minut bez parkovani a na udrzbu se me nikdo neptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
25.6.16 20:29

Já začala řidičák dělat o prázdninách a v srpnu mi potom bylo osmnáct. Takže brzo. Jízdy i techniku jsem udělala, ale potentila jsem testy, jednu otázku :D ale druhej pokus už byl v pohodě :D Řídit jsem začala hned jak jsem dostala papíry a jezdím už 10 let (i když nějakej super řidič nejsem :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
25.6.16 20:30

Taky myslim, ze to drive nebylo tak narocne, i kdyz se i tenkrat vyhazovalo. Ridicak jsem delala v roce 1997, zkousky udelala napoprve, ale ridit jsem se naucila az po nekolika letech jezdeni. Dneska uz muzu rict, ze opravdu ridim dobre, ale tenkrat to byla htuza

Drzim palce at to vyjde a pak uz jen jezdit jezdit a jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.6.16 20:32

@Tazatelka123 Řidičák mám půl roku, dělala jsem si ho v necelých 35. Nervy to byly velký. Udělala jsem ho na poprvé, ale v autoškole jsem měla cca 20 lekcí navíc, než lektor naznal, že můžu ke zkouškám. Nepíšeš, jestli jsi neudělala testy nebo jízdy. Pokud jízdy, doporučuju si zaplatit pár extra v autoškole, ať si u zkoušek víc věříš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.6.16 20:33

V 18 B napoprvé, ve 20 C. Své auto mam od 19 let. A řídit me moc baví. Ovsem teda ne ten nakladak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
25.6.16 20:56

Delala jsem si ridicak v osmnacti. Dala jsem to na prvni pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
25.6.16 20:58

@Tazatelka123 ať ti přezkoušení dobře dopadne :kytka: Řidičák jsem si dělala v 18. Udělala jsem ho napoprvé.
Ale jezdím denně, až co mám děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
25.6.16 21:02

Nejde o to v kolika letech si ho uděláš, ale zda po zkouškách začneš jezdit…proto jsem si řidičák dělala, až jsem měla přístup k autu..tedy já v 23 letech, napoprvé, jezdím moc ráda…nevadí mi počasí ani tma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.6.16 21:03

Já si dělala řidičák ve třiceti a měla jsem z toho hrůzu, neměla jsem ponětí kde je spojka ani plyn natož brzda. Udělala jsem to na poprvé, ale dlouhou mi trvalo než jsem se rozjezdila.Chce to hlavně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
25.6.16 21:26

Ridicak jsem delala letos, je mi 37, zkouska vysla na druhy pokus, coz bylo na konci dubna a svoje auto mam 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
26.6.16 07:37

Dělala jsem ve 37 letech z donucení, 2 děti, školka, škola, práce. Udělala jsem na poprvé, začátky byly krušné, strašně jsem se bála jezdit, ale když jsem začala denně do práce zlepšilo se to. Do nějakých dálek se nepouštím, jen tam kde to znám, jinak řídí manžel. Rok jsem měla starou herku ať se rozjezdím, teď mám služební automat, velké, ale cítím se v něm bezpečně. Parkuju jen pokud jsou 2 místa vedle sebe, ale jde to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze