Řidičák za tři týdny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Za mě to tehdy nebylo omezený časově, ale jizdama. Neoamatuju si, kolik jich bylo, ale hypoteticky pokud by někdo měl jízdy denně a hezký mu pak navazovala i zkouška, mohl to stihnout za 3 týdny. Já jsem jízdy mívala 2× týdne cca a měli to tak i všichni ostatní, co to dělali se mnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stihnout se to asi dá. No já jsem nikam nespěchala. Řidičák jsem si dělala až v pětadvaceti, protože jsem ho měla na seznamu věcí, které jsem odkládala. Nepotřebovala jsem ho v tu dobu. Takže na pohodu jedna jízda týdně. Zkoušku jsem na první pokus nedala, tak jsem čekala měsíc na další…
Ale taky takové rychlíky, co měli za měsíc hotovo znám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím vás.
Mám takový dotaz je možné udělat řidičák za tři týdny?
Moje kamarádka dělala řidičák a měla ho takhle brzo hotový.![]()
Přitom já jsem závěrečné zkoušky dělala po sedmi týdnech od zahájení kurzu.
Prý byla šikovná.![]()
Má někdo stejnou zkušenost?
Řidičák na motorku jsem taky měla hotový za cca 3 týdny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, měla jsem ho taky za necelý měsíc. Byl to fofr. Ale jezdila jsem fakt skoro denně a dvouhodinovky. Je to ale už 14 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to možný, musíš splnit určitý počet hodin na jízdách a teorie, když to stihneš, tak klidně, ale když má instruktor víc lidí a ty třeba školu/ práci, tak je horší sladit ty termíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, taky jsem ho mela taknejak, ale mela jsem to priplacene, ze jsem mela jizdy prednostne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda asi dva měsíce, ale jezdila jsem 1-2 týdne hodinovku. Nějakých 12 jízd bez teorie. Testy na poprvé. Hodit dvouhodinovky tak to mám do měsíce hotové. Na řízení mám celkem nadáni a moc času jsem nepotrebovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, v poslední době jsem viděla několik reportáží, jak nejsou komisaři, takže se čeká fakt dlouho na zkoušky. Hlavně ve větších městech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla řidičák taky do měsíce, jízdy jsem měla několikrát týdně.. je to tedy ale už 15 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám takový dotaz je možné udělat řidičák za tři týdny?
Moje kamarádka dělala řidičák a měla ho takhle brzo hotový.
Přitom já jsem závěrečné zkoušky dělala po sedmi týdnech od zahájení kurzu.
Prý byla šikovná.
Má někdo stejnou zkušenost?