Rizika neštovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
27.6.17 12:28

Rizika nestovice

Ahoj holky poradíme mi?? Syn má 8 let a ještě neměl nestovice, měli je ve školce a malej nic 8o Mám s toho docela obavu jeho vrstevníci uz nestovice prodělali a my pořád nic…Existuje nějaká stránka kde vyhledat někoho poblíž s nestovicemi? Už je velkej a mám obavu aby později neměl nějaké problémy, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3483
27.6.17 12:33

@ivisek87 A očkovat ho nechceš? Mamka dávala ségru kolem 12. roku očkovat, když je do té doby neprodělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24118
27.6.17 12:35

@ivisek87 kdyby děti neštovice neprodělaly do nějakého dejme tomu 11 roku, nechávala bych je očkovat. Nečekala bych, zda je potom mohou někdy dostat či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
27.6.17 12:42

@ivisek87 A není možné, že je prodělal a nevšimli jste si toho? Naše prostřední měla 7 pupínku a jednu neklidnou noc. Nevědět, že je má mít od starší, nevšimnu si jich ;)
Myslím, že se dá udělat krevní rozbor a zjistit, zda má aktivní protilátky. Dřív než budeš řešit cílené nakažení nebo očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
27.6.17 12:58

Já bych teda okolo těch 11. narozenin nechávala zjistit protilátky a při negativitě bych nechala očkovat. Neštovice mohou proběhnout i bez příznaků, ev. jedna, dvě neštovičky v hlavě, kterých si nikdo nevšimne.
Cíleně nakazit dítě bych si netroufla, přeci jen komplikace se mohou vyskytnout i v dětském věku, byť je to méně pravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí