Robotický mop - který?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Bud si kup to co luxuje, nebo to co vytira
Kombinace jsou na nic. Ale to je asi stejna debata jako u pracky se susickou.
Na velke prpstory poustim roombu, na male veci mam rucni vysavac.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dovolím si obnovit diskusi.
Uvažuji o koupě robotického vysavače / mopu.
Co doporučíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Robzone duoro dry & wet cleaning a zatím teda maximální spokojenost. Zvládne i poměrně velké místnosti a podlaha je krásně lesklá a bez čisticích prostředků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.k.1133 myslíš tento?
https://www.robzone.cz/…clean-profi/
Jak dlouho ho máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe Jojo,přesně tenhle, máme ho zatím jen 3 měsíce ale zatím na něm nemůžu najít nic negativního
Měla jsem trochu obavy jak zvládne velké plochy co tady máme ale i v tomto opravdu nezklamal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta možnost suchého i mokrého mopovani je super, střídám to a jsem max. spokojená. Ne vždy potřebuju na mokro, stačí mi setřít prach a fakt to setře krásně ☺
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.k.1133
Vytre a vysaje poradne i u steny a v rozich?
Příspěvek upraven 14.10.16 v 17:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.k.1133 Díky.
Jak to „leze“ na koberec? Nemá s tím problém?
A jak by to vlastně fungovalo, kdybych dala „mop“, to mi poleze i na koberec? nebo jej dokáže nějako obejít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na koberec při vytirani nesmí, a ani ho nerozezna, takže koberec je potřeba smotat…my máme jen malý takže mě to nevadí. Ale při vysavani normálně vleze na koberec, nemá s tím problém s i ho krásně vysaje ![]()
Stěny krásně objede to problém není, ostrý roh úplně v tom rožku teda nevezme, ale já jednou za týden vysavam sama kompletně takže mě to nevadí. Mám ho na udržování úklidu a teda na to vytirani, to teda úplně nesnáším, proto jsme si ho hlavně pořizovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.k.1133
My mame v obyvaku a v loznici koberec, ale v kuchyni, koupelne, predsini a WC mame dlazbu. V duchu jsem si predstavila, jak pred kazdym vytiranim smotavam koberec v obyvaku a loznici
.
Daji se vymezit hranice, kam „robot“ pri vytirani nesmi?? (kvuli tomu koberci)
Nebo bych tam musela dat prekazku, kterou neprekona?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.k.1133 A jak máte velké plochy? Máme taky docela dost volného prostoru, měli jsme roombu na vysávání a jezdila tu jak pomatená.
- Citovat
- Upravit